Sold

Sold: Denemarkenstraat 36, 1363 DD Almere

€285,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 104 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Zeer fraai gelegen, licht en keurig afgewerkte 3 kamer appartement. Het appartement is bij uitstek geschikt voor starters/senioren en of expats. De prijs bedraagt € 285.000,- k.k.

Almere Poort/Europakwartier West is een van de jongste wijken van Almere en zeer geliefd. De wijk ligt het dichtst bij de aansluiting naar de A6, waardoor je zo op weg kunt naar Amsterdam of Utrecht of het Gooi. Er is... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 2011
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 26067/4556597
Price €285,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 03 July 2019
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2011
Surfaces and content
Effective area 104 m²
Content 346 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location City centre
Features
Water heating Centrally supplied
Has cable TV Yes
Has ventilation Yes

Definition

Zeer fraai gelegen, licht en keurig afgewerkte 3 kamer appartement. Het appartement is bij uitstek geschikt voor starters/senioren en of expats. De prijs bedraagt € 285.000,- k.k.

Almere Poort/Europakwartier West is een van de jongste wijken van Almere en zeer geliefd. De wijk ligt het dichtst bij de aansluiting naar de A6, waardoor je zo op weg kunt naar Amsterdam of Utrecht of het Gooi. Er is voldoende parkeermogelijkheid voor en naast het gebouw voor visite. In het afgesloten mandelig binnen gebied beschik je over een inpandige box en optioneel een eigen parkeerplaats. In de directe omgeving vind je fietspaden, scholen, een grote buurtsuper, het gezondheidscentrum, bushaltes en parken. Het NS station Poort is snel te bereiken met de fiets of lopend. Het gebouw grenst aan Almere Duin. Daardoor zijn de duinen en het strand binnen 10 minuten lopend bereikbaar – zie ook www.standlab.nl en www.duin.nl. Diverse voorzieningen zoals horeca aan het IJmeer zijn dichtbij.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree/hal met bel/brievenbusbord met intercom, opgang middels het trappenhuis naar de verdiepingen en aparte deur naar het binnenterrein.

Derde verdieping:
Entree/hal bij het appartement met een ruime hal, de meterkast (aansluiting glasvezelnetwerk), een royale garderobehoek, toegang tot de ruime en lichte L-vormige woonkamer en de open inbouwkeuken. De keuken is v.v. alle denkbare apparatuur, waaronder een 4 pits inductie kookplaat, een koel/vriescombinatie, de hete luchtoven en de vaatwasmachine. Vanuit de woonkamer heb je direct toegang tot het op het Zuiden gelegen terras. De ruime woonkamer ligt aan de voorzijde van het appartement met veel raampartijen, wat garant staat voor genoeg natuurlijke lichtinval en gezellig en wijds uitzicht. Vanuit de hal is er verder toegang tot de twee ruime slaapkamers en de badkamer met deels wandbetegeling, het toilet, een vaste wastafel en een inloopdouche en in een afzonderlijke ruimte ondergebrachte ruime utillity room met een aansluiting voor de wasmachine en droger.

Bijzonderheden:
* Bieden vanaf prijs!
* Het hele appartement is v.v. een mooie laminaatvloer in lichte kleurstelling.
* Alle wanden zijn netjes keurig afgewerkt in lichte kleurstelling.
* Servicekosten ca. € 148- per maand inclusief VVE meerjaren onderhoudsplan/opstalverzekering etc.
* Reservefonds aanwezig
* Snelle oplevering mogelijk !!
* Inclusief parkeerplaats!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed