For sale: Engelandstraat 47, 1363 DE Almere

€275,000
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Liveable area 78 m²
Acceptance By consultation

Note

General

LET OP DIT IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS!!

Het prachtige en zeer fraai afgewerkte appartement is gelegen in het jonge en dynamische Almere Poort.. Op de begane grond bevindt zich een royale woonkamer en een zeer luxe keuken. Markant is het hoge plafond van 3.30 m. Dit geeft een zeer ruimtelijke uitstraling. De strak afgewerkte wanden en plafond maken het plaatje helemaal af. Met twee ruime slaapkam... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, maisonette, apartment
    Year of construction 2014
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 26067/4607489
Asking price €275,000
Acceptance By consultation
Last updated 09 July 2019
Construction
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Type of construction Existing estate
Year of construction 2014
Rooftype Flat
Certifications Fire safety
Police certificate
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 78 m²
Content 322 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Features
Water heating Centrally supplied
Parking Parking lot
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a parking place Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes

Definition

LET OP DIT IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS!!

Het prachtige en zeer fraai afgewerkte appartement is gelegen in het jonge en dynamische Almere Poort.. Op de begane grond bevindt zich een royale woonkamer en een zeer luxe keuken. Markant is het hoge plafond van 3.30 m. Dit geeft een zeer ruimtelijke uitstraling. De strak afgewerkte wanden en plafond maken het plaatje helemaal af. Met twee ruime slaapkamers en een zeer luxe badkamer wordt de woning helemaal compleet gemaakt. Een plaatje van een appartement waar je zo in kan stappen!

Het appartement bevindt zich op loopafstand van een nieuwe XL AH, bushalte, diverse to-go food stores, scholen, Cascadepark, Pampushout, Duin en het strand en is gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en A6.

Begane grond

Entree:
Via de hal met meterkast kom je vrijwel direct in de mooie en luxe keuken, welke is voorzien van alle denkbare apparatuur. Via de ruime woonkamer met dubbel openslaande deuren heb je toegang tot de fraai aangelegde achtertuin. Deze ligt op het Zuiden. Ideaal voor de zonaanbidder. De gehele begane grond is voorzien van strak gestuukte wanden en plafond, een laminaatvloer en vloerverwarming. Ideaal is de ruime bergkast in de woonkamer waar je veel spullen in kan opruimen.

Eerste Verdieping:
Hier bevinden zich twee slaapkamers waarvan een grote ouderslaapkamer en goede 2e kamer die te zeer goed als 2e slaapkamer kan dienen en / of als werkkamer. Saillant detail is de prachtige inbouwkast die niet alleen een lust is voor het oog maar ook heel veel opbergruimte biedt. Als slagroom op de taart bevindt zich op deze verdieping ook de luxe badkamer. Deze inpandige badkamer is voorzien van dubbele wastafel en inloopdouche en heeft een prachtige tegel op de vloer en de wanden. Hierdoor ontstaat extra sfeer en een luxe uitstraling. Tevens is er een separaat zwevend toilet op deze verdieping. De gehele verdieping voorzien van een kwalitatieve en hoogwaardige laminaatvloer met vloerverwarming en voorzien van twee thermostaat regelaars. Ook hier alle wanden en het plafond weer strak afgewerkt.

Tuin:
Prachtige en zeer fraai aangelegde achtertuin met sierbestrating, kunstgras, vlonder, schutting, buitenkraan en houten berging en een eigen parkeerplaats.

Bijzonderheden:
- Gehele woning is voorzien van kunststofkozijnen;
- Volledig gestuukte wanden en plafonds;
- Prachtige tuin op het Zuiden;
- Eigen parkeerplaats
- Aanvaarding in overleg.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Video from friends

Recently viewed