Sold

Sold: Eponastraat 22, 1363 XT Almere

€300,000
€2,777.78/m2
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 108 m²
Liveable area 125 m²

Note

General

Je kan deze woning uitsluitend bezichtigen tijdens het OPEN HUIS op woensdag 27 december 2017 tussen 10:30 uur en 11:30 uur! Graag aanmelden voor het open huis via ons kantoor op 036 548 20 70.

Zeer gunstig gelegen en ruime eengezinswoning met tuingerichte woonkamer op de rand van recreatiegebied Pampushout en op loopafstand van het IJmeer en het strand. De woning heeft aan de voorzijde een op... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Year of construction 2016
  Status Sold
 • Location

Features

Offer
Reference number 26067/3878787
Asking price €300,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 18 January 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction New estate
Year of construction 2016
Rooftype Front gable
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 108 m²
Effective area 125 m²
Content 439 m³
Surface area external, linked storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 7 of which (5 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Unobstructed view
Forested area
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a skylight Yes
Has ventilation Yes

Definition

Je kan deze woning uitsluitend bezichtigen tijdens het OPEN HUIS op woensdag 27 december 2017 tussen 10:30 uur en 11:30 uur! Graag aanmelden voor het open huis via ons kantoor op 036 548 20 70.

Zeer gunstig gelegen en ruime eengezinswoning met tuingerichte woonkamer op de rand van recreatiegebied Pampushout en op loopafstand van het IJmeer en het strand. De woning heeft aan de voorzijde een opvallende dwarskap, waardoor de zolderverdieping extra ruim is. De woning heeft een wit gekeimde gevel.

Let op: het betreft hier een bieden vanaf prijs!

De buurt profiteert van zijn natuurlijke, recreatieve omgeving en we hebben er voor gekozen om de buurt een sfeer te geven die daarbij aansluit: landschappelijk en ontspannen. De buurt heeft een natuurlijke uitstraling met groene bermen, meidoornhagen en wadi’s met knotwilgen en bloeiend gras. De wadi’s passen niet alleen goed in deze sfeer, ze hebben ook een praktische functie, namelijk het opvangen, zuiver maken en infiltreren van regenwater. Via gootjes wordt het water van de daken vervoerd naar deze groene bermen en erin opgenomen. De buurt heeft een heldere opzet met drie parallelle straatjes van waaruit je zicht hebt op Pampushout. Deze straten worden afgewisseld met groene hofjes en verharde hofjes waar de bewoners parkeren. Zo ontstaat een speels effect van korte en langere woonblokjes in de straten en is er dwars door de buurt een lint met speel en verblijfsplekken.

De woning heeft een prachtige en fijne achtertuin op het zuiden. De voorkant heeft uitzicht over Pampushout.

Begane grond:

Entree, hal, luxe toiletruimte met vrij hangend toilet en fonteintje. Aan de voorgevel bevindt zich de enorme luxe keuken welke daadwerkelijk voorzien is van alle gemakken en denkbare apparatuur. Hierbij valt te denken aan een Quooker, Bora kook- en afzuigsysteem, Koelkast, vriezer, wijnkoeler en dergelijke. De afwerking is van zeer hoogwaardige kwaliteit. In een woord een TOP! De tuingerichte woonkamer met trapkast en openslaande tuindeuren is voorzien van een prachtige vloer. De wanden zijn zeer strak afgewerkt en de luxe spat er van af. De begane grond is geheel voorzien van vloerverwarming.

1e Verdieping:

Overloop, drie ruime slaapkamers, luxe badkamer voorzien van wastafel, inloopdouche, vrij hangend toilet en optie tot ligbad.

2e Verdieping:

Via vaste trap naar de zolder. Hier zijn twee prachtige slaapkamers gerealiseerd. Tevens zit hier een aparte ruimte/kamer voor de wasmachine en droger aansluiting. Ook is er een prachtige afgesloten ruimte gecreëerd voor het bergen van spullen.

Tuin:

Onderhoudsvrije tuin gelegen op het Zuiden met een houten berging achterin de tuin.

Kenmerken:

- Woonoppervlakte van circa 125 m2

- Ruime woonkamer met zeer luxe open keuken (circa 36 m2)

- Vijf ruime slaapkamers

- Badkamer met inloopdouche, wastafel, tweede toilet

- Gunstig gelegen achtertuin op het Zuiden met berging. (circa 3 x 2)

- Aan de voorzijde vrij uitzicht op het Pampushout.

- De woning is energie neutraal.

Werkelijk een plaatje van woning die van alle gemakken voorzien is!
Een woning die in de werkelijkheid nog mooier is dan op de foto!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Floor plans

Extra

Features by friends

 • Gezellige buren
  1
  Endorser
 • Zonnige tuin
  1
  Endorser
 • Kindvriendelijke buurt
  1
  Endorser
 • Groene omgeving
  1
  Endorser

What friends have to say

 • Friend photo Wij hebben 1,5 jaar lang genoten van de Eponastraat 22, Almere maar toch besloten om terug te keren naar Amsterdam en ons huis te verlaten. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met de openslaande deuren ben je direct in de grote achtertuin (op het zuiden) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Hier hebben wij iedere zomer met de hele familie heerlijk kunnen genieten! De bewoner

Photo from friends

Recently viewed