Sold

Sold: Groevenbeekstraat 12, 1333 XK Almere

€250,000
€1,282.05/m2
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 195 m²
Liveable area 124 m²

Note

General

Deze zonnige hoekwoning met houten berging is gesitueerd in een rustige kindvriendelijke straat in de Landgoederenbuurt van Almere-Buiten. Zijn speelse daklijn en dwarsgeplaatste kap maakt het tot een apart en licht huis. De vele ramen geven een zeer aangename sfeer. Het perceel van 195 m2 is zo'n 1.50 meter breder dan normaal. Het winkelcentrum met NS-station zijn op loopafstand van de woning.... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Year of construction 1993
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 26067/3855919
Asking price €250,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 23 February 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1993
Rooftype Side gable
Surfaces and content
Plot size 195 m²
Effective area 124 m²
Content 425 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Boiler
Type of boiler Remeha Avanta
Heating source Gas
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a skylight Yes
Has sliding doors Yes
Has ventilation Yes

Definition

Deze zonnige hoekwoning met houten berging is gesitueerd in een rustige kindvriendelijke straat in de Landgoederenbuurt van Almere-Buiten. Zijn speelse daklijn en dwarsgeplaatste kap maakt het tot een apart en licht huis. De vele ramen geven een zeer aangename sfeer. Het perceel van 195 m2 is zo'n 1.50 meter breder dan normaal. Het winkelcentrum met NS-station zijn op loopafstand van de woning.

Let op: Het betreft hier een bieden vanaf prijs!

INDELING:
Via de zij-entree betreedt u de lichte hal met trap naar de 1e verdieping en toegang tot de straatgerichte woonkamer van 40m2 en tuingerichte open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u vrij uitzicht op een groenstrook met bomen en speeltoestellen voor de kinderen.
De luxe Nolte keuken is gloednieuw (2016!) in een matte kwarts grijze kleurstelling met natuurstenen aanrechtblad van 8 cm dik. De keuken met apothekerskast heeft de volgende inbouwapparatuur: Samsung stoomoven en Samsung combi-oven, AEG koelkast, AEG vaatwasser, AEG wasemkap en AEG 5-pits gaskookplaat op glas met wok brander.
De laminaatvloer in vergrijsd eiken bestaat uit 24 cm brede delen met V-groef, rubberen ondervloer en hoge MDF plinten en is gelegd in 2015. De vele ramen geeft een zeer aangename sfeer. De zuidwestelijke achtertuin is via een aluminium schuifpui te bereiken. Vanaf 12 uur heeft u hier het zonnetje op het terras terwijl het elektrische zonnescherm er voor zorgt dat het binnen behaaglijk blijft op warme dagen. Het terras van leisteen is in 2011 aangelegd. Achter in de achtertuin is een houten berging gesitueerd voor de fietsen en de tuinspullen. Er is zowel een zij- als een achteringang naar de achtertuin. Aan de voorzijde van de woning zijn in 2015 nieuwe hardhouten tuinhekken geplaatst.

1E VERDIEPING:
Vanaf de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers (resp. 18, 9 en 8,5 m2) en een lichte badkamer. De ouderslaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en bestrijkt de volledige breedte van de woning. De badkamer is uitgerust met een douche in bad, een wastafelmeubel en een toilet. De gehele verdieping is voorzien van kliklaminaat in Whitewash van 19 centimeter breed en een rubberen ondervloer.

2E VERDIEPING:
Door zijn dwarsgeplaatste kap is hier een grote voorzolder met Remeha Avanta verwarmingsketel (2006) en aansluitingen voor wasmachine en droger. Tevens is er een grote 4e slaapkamer (momenteel in gebruik als kantoor) met daarboven een vliering. Zowel op de voorzolder als in de slaapkamer komt via de ramen veel licht naar binnen.
Al met al een grote en bijzondere sfeervolle hoekwoning waar u zo in kunt!

Bijzonderheden:
- prachtige, luxe en vrijwel nieuwe Nolte keuken (2016)
- Tuin op het Zuid-westen
- Elektrisch zonnescherm
- recent zijn alle muren en plafonds gestuukt (behalve de badkamer en zolder)

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Recently viewed