Sold

Sold: Grootzeil 7, 1319 AS Almere

€285,000
€2,375/m2
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 120 m²
Liveable area 131 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Let op dit betreft een bieden vanaf prijs!

In de gewilde woonwijk Noorderplassen-West bieden wij dit zeer riante, bijna acht meter brede, woonhuis aan. De woning is hedendaags afgewerkt en je hoeft er niets meer aan te veranderen. Met drie ruime slaapkamers is dit bovendien een heerlijk gezinshuis. Op het besloten binnenhof achter de woning bevindt zich een geprivatiseerde parkeerplaats. De een... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Year of construction 2004
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 26067/4526118
Price €285,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 28 May 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Year of construction 2004
Rooftype Flat
Surfaces and content
Plot size 120 m²
Effective area 131 m²
Content 455 m³
Surface area external, linked storage rooms 13 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Features
Water heating Centrally supplied
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath
Shower
Toilet
Washbasin furniture
Bathroom facilities Bathroom 2 Toilet
Walkin shower
Washbasin furniture
Has AC Yes
Has an alarm Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes

Definition

Let op dit betreft een bieden vanaf prijs!

In de gewilde woonwijk Noorderplassen-West bieden wij dit zeer riante, bijna acht meter brede, woonhuis aan. De woning is hedendaags afgewerkt en je hoeft er niets meer aan te veranderen. Met drie ruime slaapkamers is dit bovendien een heerlijk gezinshuis. Op het besloten binnenhof achter de woning bevindt zich een geprivatiseerde parkeerplaats. De eengezinswoning ligt bovendien aan een imposante straat met volgroeide bomen die zorgen voor een exclusieve uitstraling. In de nabijheid van de woning bevinden zich scholen, een gezondheidscentrum en supermarkt. De kindvriendelijke woonwijk met markante woningen grenst aan prachtige waterpartijen en een natuur- en wandelgebied. De bereikbaarheid van de Hogering is prima en er is een busbaan waarover de bus je eenvoudig naar het Centraal Station kan brengen.

Indeling begane grond; royale hal met daaraan gelegen de meterkast (voorzien van stadswarmte-aansluiting en stadswarmte), trapkast voor uw proviand, ruime inpandige berging/bijkeuken/wasruimte en hedendaagse toiletruimte. Vanuit de hal bereikt u de ruime living met grote glazen pui en directe toegang tot de heerlijke achtertuin gelegen op het Zuid-Oosten. De gezellige leefkeuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en beschikt over een grote keuken in hoekopstelling geplaatst. Hier tref je de navolgende apparatuur; vaatwasser, oven, combi-magnetron, inductie kookplaat en afzuigkap met motor. Het composiete aanrechtblad maakt het geheel af.

Indeling eerste verdieping; op deze verdieping bevindt zich de enorm ruime ouderslaapkamer met airconditioning. De master bedroom heeft een eigen ruim dakterras. Tevens is op deze verdieping een mooie inloopkast aanwezig en bevindt zich hier de eerste badkamer, voorzien van ligbad, ruime douche, tweede toilet en wastafelmeubel. Via de vaste houten trap komt je op de tweede verdieping.

Indeling tweede verdieping; overloop met toegang tot twee grote slaapkamers waarvan één met airconditioning. De tweede badkamer is voorzien van een douche, derde toilet en wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
- PER DIRECT BESCHIKBAAR
- Ruime woning van circa 132 m2 GBO;
- Grote onderhoudsarme en zonnige tuin;
- Eigen parkeerplaats;
- Bijdrage VVE circa € 26,50 per maand;
- Woning met mooie keuken en dubbele badkamer;
- Vloerverwarming begane grond;
- Meubilair eventueel ter overname bespreekbaar;
- Woning voorzien van alarminstallatie.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt

Floor plans

Extra

Recently viewed