Definition

Voor een bieden vanaf prijs van € 399.000,00,- k.k. bieden wij in de zeer gewilde wijk Almere Poort een uniek, niet alledaags, woonhuis met werkruimte aan. De woning ligt aan een fraaie stadssingel gunstig gelegen ten opzichte van alle faciliteiten zoals supermarkten, diverse speciaalzaken, (Internationale)scholen, het natuurgebied Pampushout en bij de recreatie gebieden aan het IJmeer.

Dit bijzondere LOFT woonhuis biedt ongekende mogelijkheden en bestaat uit drie woonlagen en daktuin. Het ideale huis om te werken en te wonen zonder dat de ruimtes volgens standaard plattegronden zijn ingedeeld. Flexibiliteit staat voorop in dit onder architectuur gebouwde en met oog voor detail afgewerkte huis. De ruimte op de begane grond heeft een vrije plafond hoogte van ca. 3.5 meter en is voorzien van grote raampartijen.

Indeling:

Via de voordeur kom je de ruime woon/werkkamer binnen, deze beslaat de gehele begane grond. Aan de achterzijde is een onder het dakterras gelegen multi functionele ruimte momenteel in gebruik als fitnessruimte, aansluitingen voor de wasmachine en droger en een toiletruimte.
De eerste verdieping is geheel in gebruik als leefruimte met een ruime centraal geplaatste keuken grenzend gelegen aan de daktuin. De hele verdieping is bijzonder licht en transparant met aan de voorzijde grote raampartijen met uitzicht op de Singelgracht en aan de achterzijde op de daktuin. De ramen aan de voorzijde zijn voorzien van een Frans balkon en bieden tot in de laatste uurtjes de mogelijkheid om in de zon te zitten.
De tweede verdieping is in gebruik als slaapverdieping met twee slaapkamers en een ensuite badkamer voorzien van een ruime inloopdouche. 

Bijzonderheden:
- Zeer licht en bijzonder woonhuis
- Plafondhoogte begane grond 3.5 meter
- Geschikt voor werken aan huis
- Gezellig dakterras
- Ook te koop in combinatie met 2 kamer appartement in het achter de Herasingel gelegen pand.
- Opbouw mogelijkheid aanwezig voor extra slaap verdieping en zonneterras.

Wonen in Almere Poort betekent wonen op een goed bereikbare locatie, vlakbij de A6 en A1, strand, bos en de Marina jachthaven, een topsportcentrum en een gloednieuw zwembad.
Almere Poort heeft een eigen NS station en in 20 minuten zit je met de trein in Amsterdam. Met de auto ben je binnen 25 minuten in Amsterdam. Het Homeruskwartier ligt centraal in Almere-Poort. De plannen voor Almere-Poort zien er schitterend uit, zo is de wijk dan ook nog gedeeltelijk in afbouwfase. Een eigen ‘centrum’, 2 grote parken ‘Het Cascadepark’ en nog veel meer voorzieningen zoals bijvoorbeeld basisscholen, peuterspeelzalen, een gezondheidscentrum, een topsportcentrum, het Aeres College voor vmbo en mbo, een Mavo en een Havo, tevens is er een internationale school alsmede verschillende buurtontmoetingsruimten.
De wijk heeft een heel royale opzet met veel groen en ruimte! Bovendien grenst de wijk ook nog aan het Pampushout, recreatiemogelijkheden genoeg dus in de omgeving.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Features