For sale: Herasingel 33, 1363 TH Almere

€680,000
€4,047.62/m2
Type of residence House, mansion, terraced house
Plot size 168 m²
Liveable area 200 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Voor een vraagprijs van € 680.000,00,- k.k. bieden wij in de zeer gewilde wijk Almere Poort een uniek, niet alledaags en zeer ruim woonhuis met afzonderlijke werkruimte aan. Het huis bestaat uit een voor en een achterhuis ieder met eigen entree. Hierdoor is het huis multifunctioneel. De woning ligt aan een fraaie stadssingel gunstig gelegen ten opzichte van alle faciliteiten zoals supermarkten, di... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, mansion, terraced house
    Year of construction 2013
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 26067/4620622
Asking price €680,000
Acceptance By consultation
Last updated 02 July 2019
Construction
Type of residence House, mansion, terraced house
Type of construction Existing estate
Year of construction 2013
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 168 m²
Effective area 200 m²
Content 861 m³
Garden area 60 m²
Mapping
Number of floors 5
Number of rooms 7 of which (5 bedrooms)
Outdoors
Location At waterside
On a quiet street
Open position
Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Features
Water heating Centrally supplied
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath
Double sink
Toilet
Walkin shower
Bathroom facilities Bathroom 2 Toilet
Walkin shower
Washbasin furniture
Parking Detached stone
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes

Definition

Voor een vraagprijs van € 680.000,00,- k.k. bieden wij in de zeer gewilde wijk Almere Poort een uniek, niet alledaags en zeer ruim woonhuis met afzonderlijke werkruimte aan. Het huis bestaat uit een voor en een achterhuis ieder met eigen entree. Hierdoor is het huis multifunctioneel. De woning ligt aan een fraaie stadssingel gunstig gelegen ten opzichte van alle faciliteiten zoals supermarkten, diverse speciaalzaken, (Internationale) scholen, het natuurgebied Pampushout en bij de recreatie gebieden aan het IJmeer.

Indeling:

Ruime entree met een toilet, toegang tot de lichte en bijzondere woonkamer met een plafondhoogte van ca. 3.5 meter. Hierdoor straalt de gehele ruimte zeldzame kwaliteit uit. Door de hoge ramen valt aan beide zijde veel zonlicht naar binnen. De ruime en van alle gemakken voorziene keuken staat in open verbinding met de woonkamer. In de woonkamer is een ruime inloopkast. De tuin aan de achterzijde geeft tevens ook toegang tot het achterhuis.

De eerste verdieping heeft een ruime overloop en geeft toegang tot twee ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. De tweede verdieping is nog een volledige woonverdieping met twee zeer ruime kamers, een badkamer met douche, toilet en wasmachine aansluitingen.

Het achterhuis met een ingang aan de Apollostraat is zowel geschikt voor bewoning als voor bedrijf/kantoor. De begane grond bestaat uit een garage annex werkruimte van ca. 18 m2 en op de eerste verdieping is een zelfstandige studio bestaande uit een kamer met kitchenette en toilet en douche. Deze ruimte kan ook afzonderlijk verhuurd worden.

Bijzonderheden:

- Bijzonder ruim woonhuis met praktijkruimte
- Zelfstandige studio
- Mooie ligging aan stadssingel
- Plafond hoogte begane grond 3.5 meter

Wonen in Almere Poort betekent wonen op een goed bereikbare locatie, vlakbij de A6 en A1, strand, bos en de Marina jachthaven, een topsportcentrum en een gloednieuw zwembad.
Almere Poort heeft een eigen NS station en in 20 minuten zit je met de trein in Amsterdam. Met de auto ben je binnen 25 minuten in Amsterdam. Het Homeruskwartier ligt centraal in Almere-Poort. De plannen voor Almere-Poort zien er schitterend uit, zo is de wijk dan ook nog gedeeltelijk in afbouwfase. Een eigen ‘centrum’, 2 grote parken ‘Het Cascadepark’ en nog veel meer voorzieningen zoals bijvoorbeeld basisscholen, peuterspeelzalen, een gezondheidscentrum, een topsportcentrum, het Aeres College voor vmbo en mbo, een Mavo en een Havo, tevens is er een internationale school alsmede verschillende buurtontmoetingsruimten.
De wijk heeft een heel royale opzet met veel groen en ruimte! Bovendien grenst de wijk ook nog aan het Pampushout, recreatiemogelijkheden genoeg dus in de omgeving.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed