For sale: James Cookroute 165, 1363 KE Almere

€300,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Liveable area 134 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Gelegen centraal in het kindvriendelijke Columbuskwartier (Almere-Poort) deze fraaie moderne eengezinswoning met bijbehorende privé parkeerplaats.

Let op: Het betreft een bieden vanaf prijs.

De woning heeft een sfeervolle nette keuken voorzien van de gewenste inbouwapparatuur, drie slaapkamers met uitbreidingsmogelijkheid tot een vierde slaapkamer op de 2e verdieping. De woning is aan de vo... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Year of construction 2009
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 26067/4575938
Asking price €300,000
Acceptance By consultation
Last updated 19 July 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Year of construction 2009
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 134 m²
Content 465 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Features
Water heating Centrally supplied
Bathroom facilities Bath
Toilet
Walkin shower
Washbasin furniture
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes

Definition

Gelegen centraal in het kindvriendelijke Columbuskwartier (Almere-Poort) deze fraaie moderne eengezinswoning met bijbehorende privé parkeerplaats.

Let op: Het betreft een bieden vanaf prijs.

De woning heeft een sfeervolle nette keuken voorzien van de gewenste inbouwapparatuur, drie slaapkamers met uitbreidingsmogelijkheid tot een vierde slaapkamer op de 2e verdieping. De woning is aan de voorzijde gelegen aan een autovrij voetgangersgebied, wel zo makkelijk dat je aan de achterzijde kunt beschikken over een specifiek bij deze woning behorende privé parkeerplaats. In de nabije omgeving bevinden zich scholen, strand, openbaar vervoer, uitvalswegen (richting Amsterdam, A6/A1) en een moderne supermarkt. Ook Almere-Poort beschikt over een eigen NS-station.

Indeling:
Begane grond:
Ruime hal, meterkast met stadswarmte-aansluiting, toiletruimte en toegang woonkamer met open keuken. De moderne inbouwkeuken is uitgevoerd in lichte kleurstelling, voorzien van de gewenste inbouwapparatuur. De ruime living heeft veel lichtinval en openslaande deuren naar de achtertuin, waar je heerlijk kan genieten van een royale overkapping. Daarnaast kom je via de tuin bij de privé parkeerplaats. Ook is er vloerverwarming in de keuken en woonkamer!

Eerste verdieping:
Hal, aan de achterzijde één grote slaapkamer als master bedroom, centraal in het midden de badkamer met wastafel, inloop douche, tweede toilet en ligbad, aan de voorzijde nog een royale slaapkamer.

Tweede verdieping:
Beschikt over onder andere een ruime slaapkamer. Daarnaast is er nog een open ruimte aanwezig waar nu ook de was voorzieningen aanwezig zijn. Zeer eenvoudig kan je hier nog een extra slaapkamer realiseren.

Achtertuin:
Fraai aangelegde achtertuin met sierbestrating en een houten berging en overkapping! Achter de woning ligt een gemeenschappelijk binnenterrein met privéparkeerplaats. Het onderhoud van het terrein wordt door een VvE geregeld. De maandelijkse bijdrage bedraagt circa € 11,-.

Bijzonderheden;
- ruime lichte woning met een totaaloppervlak van circa 134 m2
- ideale woning voor jong (en/of groot) gezin
- drie slaapkamers met mogelijkheid tot 4e of 5e
- bijbehorende privé parkeerplaats op het binnenterrein
- VvE bijdragen € 11,- per maand.
- bouwjaar 2009
- eigen grond

"De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt."

Floor plans

Extra

Recently viewed