Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Joris Ivenslaan 5, 1325 LV Almere

€337,000
€1,311.28/m2
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 257 m²
Liveable area 143 m²

Note

General

Let op: het betreft hier een bieden vanaf prijs!

Aangeboden wordt deze markante geschakelde villa met eigen garage. Fraai detail van de woning is de heerlijke en speelse erker. Hierdoor krijgt de ruime living een extra dimensie. De woning verdiend op enkele punten wel wat aandacht. Zo moet de badkamer volledig gerenoveerd worden. De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers op de eerste verdiepi... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Year of construction 1995
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 26067/3410355
Asking price €337,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 09 April 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1995
Rooftype Shed
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 257 m²
Effective area 143 m²
Content 538 m³
Surface area external, linked storage rooms 4 m²
Garden area 80 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Unobstructed view
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North east
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate B
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Parking Indoor
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has sliding doors Yes
Has ventilation Yes

Definition

Let op: het betreft hier een bieden vanaf prijs!

Aangeboden wordt deze markante geschakelde villa met eigen garage. Fraai detail van de woning is de heerlijke en speelse erker. Hierdoor krijgt de ruime living een extra dimensie. De woning verdiend op enkele punten wel wat aandacht. Zo moet de badkamer volledig gerenoveerd worden. De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping. Op zolder is het mogelijk om een 4e slaapkamer te realiseren. De luxe keuken en fraaie inbouwkeuken staat garant voor kook- en bak succes. Ook beschikt de woning over een mooie ruime tuin gelegen op een bijzonder fraaie locatie in de Filmwijk.
De woning ligt nabij recreatie en groenvoorzieningen, het nieuwe stadshart van Almere Stad en andere openbare voorzieningen. Parkeergelegenheid op eigen terrein voor de inpandige berging. Bouwjaar 1995. De gehele woning is voorzien van (hoofd) vloerverwarming.

Indeling:
Fraaie voortuin met parkeergelegenheid en zijtuin richting de achtertuin. Entree/hal met de meterkast, net toilet met vrijhangend closet, trapopgang en deur naar de afgewerkte inpandige berging garage. De riante woonkamer met zeer veel lichtinval door toepassing van verschillende raampartijen en de erker is voorzien van kwalitatief hoogwaardig laminaat, wandafwerking, aluminium schuifpui naar de tuin en een een loopdeur. De ruime straatgerichte keuken is voorzien van een luxe inbouwkeuken in U-opstelling. De keuken is voorzien van lichte fronten, inductiekookplaat, RVS afzuigschouw met motor, grote Amerikaanse koelkast, 1 ½ spoelbak, vaatwasser en een werkblad. Extra luxe is de speciale verwarmde lade voor het warm houden van eten en of het verwarmen van het servies. De vloer van de keuken is voorzien van een hele mooie antracieten tegel De tuin (n-o) is fraai aangelegd. Buitenkraan, elektravoorziening en een zijomgang.

1e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers (voorheen 4)met verschillende afmetingen en een riante ruimte voor de nog te vernieuwen badkamer. Een slaap/werk kamer heeft de voorbereidingen voor een sauna. De ruime badkamer moet wel opgeknapt worden. Hier zal een check voor gegeven worden ter hoogte van € 5.000,- Op de verdieping zijn Tv-/telefoonaansluitingen aanwezig.

2e verdieping:
Keurige voorzolder met de wasmachine aansluiting en droger opstelling. Tevens de mogelijkheid tot het creëren van een volwaardige 4e slaapkamer. Aanvullende bergruimte en een speelse dakkapel.

Absolute topper binnen het segment!!

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed