Sold

Sold: Klaverweg 15, 1314 PN Almere

€100,000
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Liveable area 37 m²

Note

General

Omgeving:
Goede ligging ten opzichte van buurtvoorzieningen voor dagelijkse boodschappen. Het grote Stadscentrum van Almere is bereikbaar op enkele minuten. Voorzieningen als scholen; gezondheidszorg en culturele voorzieningen tref je in de buurt. De A-6 / A-27 / A-1 naar Amsterdam, Hilversum en Utrecht is per auto gemakkelijk bereikbaar. Wil je gebruikmaken van openbaar vervoer; trein en busverb... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
    Year of construction 1986
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 26067/3802341
Asking price €100,000
Service costs €48
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 16 February 2018
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1986
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 37 m²
Content 110 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Outdoors
Location Residential area
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has ventilation Yes

Definition

Omgeving:
Goede ligging ten opzichte van buurtvoorzieningen voor dagelijkse boodschappen. Het grote Stadscentrum van Almere is bereikbaar op enkele minuten. Voorzieningen als scholen; gezondheidszorg en culturele voorzieningen tref je in de buurt. De A-6 / A-27 / A-1 naar Amsterdam, Hilversum en Utrecht is per auto gemakkelijk bereikbaar. Wil je gebruikmaken van openbaar vervoer; trein en busverbindingen zijn op loop- fietsafstand. Recreëren kan je gemakkelijk in een van de vele plantsoenen / parken of vele waterpartijen in Almere.

Kenmerken woning:
- Bouwjaar 1986
- 2 kamer op de begane grond met tuin
- 1 slaapkamer / woonkamer / open keuken
- circa 37 m²
- functionele standaard keuken; sanitair en tegelwerk

Bijzonderheden:
- Levering via projectnotaris Trip te Almere
- Servicekosten € 48,01 per maand (2017) (schoonmaak gemeenschappelijke ruimten/toekomstig onderhoud/collectieve glasverzekering/opstalverzekering).
- Woonhuis voor zelfbewoning!

Deze woning wordt met voorrang aangeboden aan sociale huurders van de Alliantie

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod voorrang in combinatie met de beste voorwaarden voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht of instaleer de Blokster App op je mobiel.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren jou en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Recently viewed