Sold

Sold: Marco Poloroute 79, 1363 LA Almere

€295,000
€936.51/m2
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 315 m²
Liveable area 133 m²

Note

General

Deze zeer jonge en moderne eengezinswoning met zolder is gelegen in het gewilde Almere Poort.
De woning met totaal 4 slaapkamers is speels opgezet en kindvriendelijk gelegen.
De woning die gebouwd is in 2009 ziet er dan ook op en top afgewerkt uit.

U kunt deze woning bezichtigen tijdens het OPEN HUIS op vrijdag 18 augustus tussen 14:00 uur en 15.00 uur! Graag verzoeken wij U zich aan te me... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Year of construction 2009
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 26067/3717295
Asking price €295,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 18 October 2017
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Year of construction 2009
Rooftype Composite
Certifications Police certificate
Energy performance advice
Surfaces and content
Plot size 315 m²
Effective area 133 m²
Content 440 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Unobstructed view
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Parking Parking lot
Garden available Yes
Has a parking place Yes
Has ventilation Yes

Definition

Deze zeer jonge en moderne eengezinswoning met zolder is gelegen in het gewilde Almere Poort.
De woning met totaal 4 slaapkamers is speels opgezet en kindvriendelijk gelegen.
De woning die gebouwd is in 2009 ziet er dan ook op en top afgewerkt uit.

U kunt deze woning bezichtigen tijdens het OPEN HUIS op vrijdag 18 augustus tussen 14:00 uur en 15.00 uur! Graag verzoeken wij U zich aan te melden voor het open huis via ons kantoor op 036 548 20 70.

Let op: het betreft een bieden vanaf prijs!

De woning heeft een moderne inbouwkeuken, ruime badkamer en een 11 meter diepe achtertuin met modern terras op het zuiden. De woning is gelegen in de nieuwbouwwijk Columbuskwartier in Almere-Poort. Deze wijk is een erg rustige wijk in nabije omgeving van scholen, openbaar vervoer, winkels, supermarkten en dichtbij de snelweg A6.

Indeling:
Begane grond:
In de hal bevinden zich de meterkast het toilet en de trap. De woonkamer is tuingericht en voorzien van een harde tegelvloer met vloerverwarming en openslaande tuindeuren. De open keuken is erg modern en voorzien van diverse apparatuur zoals: een Bosch stoom/bak oven, Bosch combi oven/magnetron, Quooker, vaatwasser, koelkast met vriesvak, 5pits-inductiekookplaat met Powerfunctie, een nieuwe afzuigkap, apothekerskast en een Le mans carrousel.

Eerste verdieping:
Een overloop waaraan twee slaapkamers grenzen en de grote goed onderhouden badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, zwevend toilet, dubbele wastafel met spiegelkast en een 2-persoons Whirlpool bad.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping zijn nog twee slaapkamers te vinden waarvan één er voorzien is van een inloopkast. Tevens is hier ook een ruimte voor de wasmachine en droger.

Tuin:
De tuin is 11 meter diep met een modern terras en ligt op het zuiden. Tevens bevind zich hier een vrijstaande houten berging.

In het Columbuskwartier woont u in een groene en duurzame wijk met een kindvriendelijke opzet. De wijk is speels ingedeeld, met gezellige pleinen en een uniek autoluw kinderpad.
De wijk geeft kinderen alle ruimte met veel speelplekken en een bijzonder kinderpad. Dit autoluwe wandel- en fietspad slingert door de wijk langs scholen, kinderopvang en zorgvoorzieningen. Aan het kinderpad komen originele speelplekken zoals een zonnewijzer, lachspiegels, zand, water en speeltoestellen. Ook wordt een 'eetbaar landschap' aangelegd: 'De Proeverij'.

Volop voorzieningen; Twee basisscholen, een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, een peuterspeelzaal, een sportzaal en een buurtontmoetingscentrum. Ook komt er een buurtwinkelcentrum met op kleine schaal detailhandel en een supermarkt. De meeste voorzieningen liggen op loop- en fietsafstand. De buurtstraten zijn ingericht als 30 km gebied. De auto's worden op eigen terrein geparkeerd, blijven aan de rand van de wijk of staan uit het zicht op binnenhoven. Op loopafstand gelegen van openbaar vervoer en nabij het toekomstige NS station Almere Poort (Europakwartier).

Bijzonderheden:
- Prachtige en zeer luxe keuken voorzien van o.a. een Bosch stoom/bak oven, Bosch combi oven/magnetron, Quooker, koelkast, ruime separatekoelkast en separate vrieskast, 5-pits inductiekookplaat met Powerfunctie
- luxe badkamer met 2-persoons Whirlpool bad.
- eigen parkeerplaats
- kindvriendelijke omgeving
- zonnige tuin op het zuidwesten gelegen
- keurig afgewerkte woning

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt

Floor plans

Extra

Recently viewed