Sold

Sold: Poldermolenweg 197, 1333 BC Almere

€110,000
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Liveable area 43 m²

Note

General

Starters opgelet!!!
In de Molenbuurt bieden wij jou dit leuke appartement aan. In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen te vinden zoals scholen en het uitgebreide winkelcentrum van de wijk (DoeMere). Door de centrale ligging nabij bus- en treinstation Almere-Buiten ligt de Randstad direct binnen bereik. De A-6 / A-27 / A-1 naar Amsterdam, Hilversum en Utrecht is per auto gemakkelijk be... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
    Year of construction 1984
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 26067/3815536
Fixed price €110,000
Service costs €74
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 21 February 2018
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1984
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 43 m²
Content 100 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Outdoors
Location On a quiet street
Boiler
Year of manufacture 2000
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has cable TV Yes
Garden available Yes

Definition

Starters opgelet!!!
In de Molenbuurt bieden wij jou dit leuke appartement aan. In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen te vinden zoals scholen en het uitgebreide winkelcentrum van de wijk (DoeMere). Door de centrale ligging nabij bus- en treinstation Almere-Buiten ligt de Randstad direct binnen bereik. De A-6 / A-27 / A-1 naar Amsterdam, Hilversum en Utrecht is per auto gemakkelijk bereikbaar. Recreëren kan je gemakkelijk in een van de vele plantsoenen / parken of vele waterpartijen in Almere.

Indeling:
Op de begane grond: entree met kleine hal.
Eerste verdieping: woonkamer, keuken , 1 slaapkamer. De badkamer is standaard met wastafel, toilet, wasmachineaansluiting en douche.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1984
- Levering via projectnotaris Trip te Almere
- Servicekosten € 74,63 (onderhoud gemeenschappelijk groen,toekomstig onderhoud/collectieve glasverzekering/opstalverzekering).
- Woonhuis alleen voor zelfbewoning!

Deze woning wordt met voorrang aangeboden aan sociale huurders van de Alliantie.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod voorrang in combinatie met de beste voorwaarden voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdage
n na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht of instaleer de Blokster App op je mobiel.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren jou en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Recently viewed