Definition

Op een prachtige locatie gelegen half vrijstaande woning met bedrijfsruimte/kantoorruimte. Het pand is zeer geschikt te maken voor praktijk aan huis. De begane grond is flexibel in te delen zodat ook het aantal slaapkamers uitgebreid kan worden en zelfs dubbele bewoning mogelijk is.

De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van uitvalswegen, bus- stations, stads- en winkelcentrum, scholen, en diverse andere voorzieningen. Het natuurgebied Pampushout en het Kromslootpark liggen op loopafstand

De bedrijfsruimte is op de gehele begane grond gesitueerd en het woongedeelte op de 1ste verdieping.

Woongedeelte op de eerste verdieping een" bungalow" op niveau met een oppervlakte van ca. 125 m2 is via een trap vanuit de centrale hal te bereiken.

De " bungalow" op niveau beschikt over een riante living met open haard en zeer grote leefkeuken. Vanuit de prachtige keuken heb je toegang tot twee ruime dakterrassen. Hier kan je op een zwoele zomeravond in alle rust heerlijk genieten van een hapje en een drankje. Verder beschikt de woning over een op het zuiden gelegen grote tuin met veel zon en privacy, voorzien van veranda met open haard. Op de diverse terrassen die hier zijn aangelegd is het op ieder moment van de dag en ieder weertype meer dan goed vertoeven. 

De woning is voorzien van een luxe keuken met alle denkbare apparatuur, waaronder een koffieapparaat, vaatwasser, combi-oven, een koelkast en een vriesladekast. Door de mooie binnendeuren krijgt de woning extra allure. Ook de open haard zorgt voor veel gezelligheid en comfort. Het woongedeelte beschikt over een 1 grote slaapkamer (voorheen 2) en een badkamer met toilet van kwalitatief hoog niveau. Tevens beschikt de badkamer over een grote lichtkoepel die handmatig is te bedienen. Naast de extra lichtinval biedt dit ook de mogelijkheid om te ventileren. Ook is een technische ruimte aanwezig met daar de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Tevens zit hier de bediening van de 24 zonnepanelen. Het is mogelijk om op de begane grond het aantal slaapkamers uit te breiden.

De begane grond:

Het bedrijfsoppervlak bedraagt totaal circa 214 m², als volgt verdeeld: 
- Begane grond circa 188 m² kantoor met keuken en tevens te gebruiken als woonruimte
- Begane grond circa 26 m² garage met elektrische overhead deur (hoogte 3 meter)

Kantoorruimte
Het plafond met verlichtingsarmaturen en spots; 
Toilet is voorzien van modern sanitair; 

De ruimte is voorzien van degelijk hang- en sluitwerk

Parkeergelegenheid: 
De parkeergelegenheid is op eigen terrein zeer groot. Hier kunnen meerdere auto's parkeren. Langs de openbare weg kan ook goed geparkeerd worden. 

Bestemming: 

Het kantoor/bedrijfsruimte kan zeer goed voor meerdere doelen gebruikt worden. Meerdere kamers zijn eenvoudig te realiseren maar een eigen bedrijf aan huis is natuurlijk ook zeer ideaal.
Kortom: het object biedt enorm veel mogelijkheden afhankelijk wat je als koper wil.

Bijzonderheden:
- Grote lichtkoepel in de badkamer;
- Twee balkon terrassen waarvan 1 is voorzien van elektrisch bedienbare all weather zonnescherm
- Grote tuin met diverse zitplaatsen, waarvan 1 plek met overkapping en openhaard
- Zeer luxe keuken
- Kwalitatief van zeer hoog niveau
- Alle ramen zijn voorzien van horren en screens 
- Zonnescherm bij de keuken
- Elektrische overhead deur (hoogte 3 meter)
- Buiten schilderwerk 2018 door professioneel schildersbedrijf uitgevoerd.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Features