Definition

Gelegen op een top locatie in Almere Poort. In de nabijheid van natuur en vele voorzieningen zoals winkels openbaar vervoer en medische voorzieningen mogen wij een prachtig verzorgd en efficiënt ingedeeld driekamer appartement voorzien van lift aanbieden.

Voor een bieden vanaf prijs van € 245.000 bieden wij een aan een watertje gelegen en uitkijkend over een verzorgde villawijk, een appartement aan op de derde verdieping van een kleinschalig flatgebouw. Het appartement oogt ruim, biedt veel nuttige ruimte en heeft een gezellig balkon.

Indeling: 
De begane grond heeft een zeer verzorgde moderne centrale hal. Met de trap of lift bereik je de derde verdieping. Aan een doodlopend deel van de galerij direct bij de ingang is de voordeur van de woning. Je komt binnen in een L vormige hal die toegang geeft tot de gezellige woonkamer bestaande uit een zit gedeelte een fijne eethoek uitkijkend over de mooie omgeving. De strak afgewerkte keuken is voorzien van een inductie kookplaat, combi magnetron en koel/vrieskast. Aan de rustige achterzijde liggen de twee ruime tweepersoons slaapkamers. Een badkamer met douche geheel naar de laatste wensen afgewerkt. Een separaat toilet en een afgesloten ruimte voor de wasmachine. De flat is voorzien van horren. Aan de woonkamer ligt een ruim en gezellig balkon met een uitzicht over een waterpartij en een villawijk.

Bijzonderheden:
* Bieden vanaf prijs!
* Het hele appartement is modern en luxe afgewerkt.
* Alle wanden zijn netjes keurig afgewerkt in lichte kleurstelling.
* Servicekosten ca. € 100- per maand. Inclusief VVE meer jaren onderhoudsplan/opstalverzekering etc.
* Reservefonds aanwezig
* Snelle oplevering mogelijk !!

Almere Poort/Europakwartier West is een van de jongste wijken van Almere en zeer geliefd. De wijk ligt het dichtst bij de aansluiting naar de A6, waardoor je zo op weg kunt naar Amsterdam of Utrecht of het Gooi. Er is voldoende parkeermogelijkheid voor en naast het gebouw voor visite. In de directe omgeving vindt je fietspaden, scholen, een grote buurtsuper, het gezondheidscentrum, bushaltes en parken. Het NS station Poort is snel te bereiken met de fiets of lopend. Het gebouw grenst ligt in de directe nabijheid van het Cascadepark en op loopafstand van het natuurgebied Pampus Hout. 

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Features