Sold

Sold: Construction number 1, 1349 Almere

€395,000 f.o.t.c.
Type of residence House, single-family house, detached house
Liveable area 133 m²
Part of project Mooi Oosterwold

Note

Vrijstaande woning bnr, Mooi Oosterwold

Unieke vrijstaande woningen aan de bosrand op riante percelen, waarbij wijzigingen naar eigen inzicht bespreekbaar zijn. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden!
Wonen op nog geen 30 minuten van Amsterdam en op steenworp afstand van Huizen.

Standaard woning

Indeling
De woningen zijn klassiek ingedeeld met een centraal trappenhuis met entree. Door de breedte van de woning is er ruimte vo... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24587/3342136
Price €395,000 f.o.t.c.
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 05 March 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction New estate
Surfaces and content
Effective area 133 m²
Content 580 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location Unobstructed view
Forested area
Features
Heating Central heating
Parking Parking lot
Garden available Yes
Has a parking place Yes

Definition

Unieke vrijstaande woningen aan de bosrand op riante percelen, waarbij wijzigingen naar eigen inzicht bespreekbaar zijn. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden!
Wonen op nog geen 30 minuten van Amsterdam en op steenworp afstand van Huizen.

Standaard woning

Indeling
De woningen zijn klassiek ingedeeld met een centraal trappenhuis met entree. Door de breedte van de woning is er ruimte voor zowel een riante woonkamer als een grote woonkeuken, die eventueel en suite aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Via de dubbele openslaande deuren loop je vanuit je keuken of de woonkamer zo de tuin in.

Vanuit de entreehal leidt een rechte trap naar de ruime bad- en slaapkamers op de eerste verdieping. Deze krijgen direct daglicht door ramen in de kopgevels. De dakvlakken blijven daardoor ononderbroken en behouden hun rustige beeld. De technische ruimte bevat de klimaatinstallaties en is zo gesitueerd dat deze niet aan slaap- of woonkamers grenst – dat maakt de woning stiller. Aan de andere kant van de trap bevindt zich een aparte ruimte voor wasmachine en eventuele droger.

Basisgegevens

Bruto Inhoud basiswoning 580 m3
Bruto vloeroppervlak (excl. zolder) 182 m2
Gebruiksoppervlak
-begane grond 76 m2 (vanaf 1,5 m boven de vloer)
-1e verdieping 57 m2
Vloeroppervlak zolder 38 m2 (gemeten op vloerniveau)

Bijzonderheden:
- Vrijstaande woningen op riante percelen;
- Wijzigingen en eigen inspraak van de uitstraling van de woning is mogelijk;
- Uniek ann de bosrand gelegen;
- 20 min. van Hilversum en op steenworp afstand van Huizen;
- Binnen een half uur in het centrum van Amsterdam.

Locatie Mooi Oosterwold

Mooi Oosterwold ligt op het meest idyllische plekje van Oosterwold, een groen en agrarisch gebied tussen het Gooi, Almere en Zeewolde.

Oosterwold transformeert organisch tot een landelijk woongebied met een zeer lage woningdichtheid. Rust, ruimte en schone lucht zijn hier vanzelfsprekend. Vergezichten over boerenakkers, ruisende populieren, ritselend struikgewas. Een rustpunt in de randstedelijke drukte met de binnensteden van Utrecht en

Amsterdam op een half uur rijden. Almere en het Gooi zijn in tien minuten bereikbaar. De locatie Mooi Oosterwold ligt beschut en grenst aan twee kanten, zonder overgang of weg, direct aan het Kathedralenbos. Dat bos dankt zijn naam aan twee groene replica’s op ware grootte van de kathedraal van Reims in Frankrijk. Ze zijn ontworpen door kunstenaar Marinus Boezem en zijn halverwege de jaren tachtig aangelegd.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/ of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Extra

Recently viewed