Sold

Sold: Watermolenstraat 86, 1333 GD Almere

€110,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 45 m²

Note

General

Omgeving:
Goede ligging ten opzichte van buurtvoorzieningen voor dagelijkse boodschappen. Het grote Stadscentrum van Almere is bereikbaar op enkele minuten. Voorzieningen als scholen; gezondheidszorg en culturele voorzieningen treft u in de buurt. De A-6 / A-27 / A-1 naar Amsterdam, Hilversum en Utrecht is per auto gemakkelijk bereikbaar. Wilt u gebruikmaken van openbaar vervoer; trein en busverb... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1984
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 26067/3784797
Asking price €110,000
Service costs €88
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 12 February 2018
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1984
Rooftype Flat
Surfaces and content
Effective area 45 m²
Content 120 m³
Surface area external, linked storage rooms 9 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Outdoors
Location Near park
On a quiet street
Residential area
Boiler
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Centrally supplied
Heating Central heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has ventilation Yes

Definition

Omgeving:
Goede ligging ten opzichte van buurtvoorzieningen voor dagelijkse boodschappen. Het grote Stadscentrum van Almere is bereikbaar op enkele minuten. Voorzieningen als scholen; gezondheidszorg en culturele voorzieningen treft u in de buurt. De A-6 / A-27 / A-1 naar Amsterdam, Hilversum en Utrecht is per auto gemakkelijk bereikbaar. Wilt u gebruikmaken van openbaar vervoer; trein en busverbindingen zijn op loop- fietsafstand. Recreëren kunt u gemakkelijk in een van de vele plantsoenen / parken of vele waterpartijen in Almere.

Indeling woning:
Entree met kleine hal en trap naar de eerste verdieping. Woonkamer met balkon op het zuidwesten. Keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals koel- vriescombinatie, combimagnetron, 4 pits gasfornuis, RVS afzuigkap, vaatwasser en professionele kraan. 1 slaapkamer. Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, toilet, douche met watervaldouche en wasmachine aansluiting.

Kenmerken woning:
- bouwjaar 1984
- 2 kamer appartement gelegen op de eerste verdieping
- open keuken met inbouwapparatuur

Bijzonderheden:
- Levering via projectnotaris Trip te Almere
- Servicekosten € 88,12 (schoonmaak gemeenschappelijke ruimten/toekomstig onderhoud/collectieve glasverzekering/opstalverzekering)
- Woonhuis alleen voor zelfbewoning!

Deze woning wordt met voorrang aangeboden aan sociale huurders van de Alliantie

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod voorrang in combinatie met de beste voorwaarden voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht of instaleer de Blokster App op je mobiel.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren jou en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Floor plans

Recently viewed