For sale: Watersnipweg 33, 1343 DA Almere

€875,000
€419.66/m2
Type of residence House, bungalow, detached house
Plot size 2,085 m²
Liveable area 191 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Wonen aan de 36 holes golfbaan in een levensloopbestendige bungalow voor dubbelgebruik/bewoning is iedere dag wakker worden met een vakantiegevoel. Het huis is ideaal voor hen die samen met vrienden of familie twee woon appartementen onder één dak zoeken. Koopsom € 875.000,00 k.k.

Midden in de natuur en toch centraal gelegen in de bij golfliefhebbers gewilde woonwijk Vogelhorst bieden wij op ee... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, bungalow, detached house
  Status Available
 • Location

Features

Offer
Reference number 26067/4568952
Price €875,000
Acceptance By consultation
Last updated 27 June 2019
Construction
Type of residence House, bungalow, detached house
Type of construction Existing estate
Rooftype Flat
Isolations Eco construction
Floor
Full
Insulated glazing
Party insulated glazing
Roof
Secondary glazing
Wall
Surfaces and content
Plot size 2,085 m²
Effective area 191 m²
Content 803 m³
Garden area 2,085 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 6 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location Forest border
Sheltered location
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Condition Constructed under architecture
Features
Water heating Centrally supplied
Bathroom facilities Bidet
Double sink
Shower
Toilet
Walkin shower
Parking Option
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has sun collectors Yes

Definition

Wonen aan de 36 holes golfbaan in een levensloopbestendige bungalow voor dubbelgebruik/bewoning is iedere dag wakker worden met een vakantiegevoel. Het huis is ideaal voor hen die samen met vrienden of familie twee woon appartementen onder één dak zoeken. Koopsom € 875.000,00 k.k.

Midden in de natuur en toch centraal gelegen in de bij golfliefhebbers gewilde woonwijk Vogelhorst bieden wij op een groot perceel van 2.085 m2 een direct aan de golfbaan gelegen moderne en levensbestendige bungalow met een woonoppervlak van ca. 240m2 aan. Het huis is voorzien van alle mogelijke duurzame installaties zoals 16 zonnecollectoren, warmtepomp, regenwateropslag gescheiden vuil en schoonwater systeem. Een ideaal huis geschikt voor bewoning door twee stellen of een klein gezin met inwonende ouders. De bungalow is te vergroten met een opbouw waardoor er een mooie ruime extra slaapverdieping te realiseren is. De tuin is grotendeels parkachtig aangelegd en is gedeeltelijk bosachtig gebleven. Er zijn diverse terrassen zodat er voor ieder voldoende privacy is. In de tuin is een grote schuur en een romantisch prieel.

Via een mooie oprijlaan met rotonde zodat op eigen terrein gemakkelijk gedraaid kan worden bereik je de entree van de fraaie en licht gestucte bungalow met een woonoppervlak van ca. 240 m2 en geheel voorzien van natuurstenen vloeren. Daarvan is momenteel 27 m2 in gebruik als hobbyruimte. De ruime hal geeft toegang tot de twee woningen en is voorzien van een gasten toilet.
Aan de rechterzijde nr. B bestaat het huis uit een ruime en lichte hal die toegang geeft tot de royale woonkamer grenzend aan de mooie achtertuin. De grote puien versterken het gevoel dat buiten en binnen naadloos in elkaar overgaan. De moderne open keuken met groot kookeiland is van alle gemakken voorzien. Naast de woonkamer ligt de ruime slaapkamer met een en suite badkamer voorzien van dubbele wastafel , inloopdouche, bidet en toilet. Aan de hoofdhal grenst de 2e slaapkamer en de goed geïsoleerde en verwarmde hobby ruimte. Deze ruimte is om te bouwen tot extra kamer met eigen badkamer of als werkkamer voor een bedrijf aan huis.

Aan de linkerzijde ligt de tweede woning nr. A bestaande uit een mooie ruime woonkamer met een open keuken voorzien van alle apparatuur. Vanuit de woonkamer bereik je een inpandige berging en de slaapkamer met een badkamer en suite met toilet, wastafel en inloopdouche.

Vogelwijk is een zeer centraal gelegen villawijk in een groene en parkachtige omgeving. Unieke ligging direct aan de 36 holes golfbaan met gezellig clubhuis. De wijk is ideaal ontsloten naar de A27 en daardoor op 10 minuten van het Gooi en ten opzichte van de sterk verbeterde A6. Daardoor is Amsterdam in slechts 25 minuten te bereiken. Het stadsbos De Kemphaan met vele outdoor activiteiten is in de directe nabijheid. Dat geldt ook voor station Parkwijk en Almere Stad.

Kortom een ideaal en bijzonder huis in een omgeving waar je je als natuurliefhebber helemaal thuis kan voelen.

Bijzonderheden:
Het perceel is gesplitst in twee kadastrale nummers
Bouwjaar 2018
Gasloos
16 zonnecollectoren 2.500kwu
Warmwaterboiler 400 liter
Dubbelwatersysteem grijs en groen
Lucht warmtepomp, verwarmd en koelt
Beregeningsinstallatie
Regenwatertank inhoud 7.000 liter

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Features by friends

 • Groene omgeving
  1
  Endorser
 • Gezellige buren
  1
  Endorser
 • Zonnige tuin
  1
  Endorser

What friends have to say

Video from friends

Recently viewed