Sold

Sold: Willem Barentszroute 154, 1363 LN Almere

€245,000
€2,076.27/m2
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 118 m²
Liveable area 85 m²

Note

General

Let op: het betreft hier een bieden vanaf prijs!

Let op! Je kan deze woning uitsluitend bezichtigen tijdens het OPEN HUIS op 20 februari 2018 tussen 16:00 uur en 17:00 uur! Graag aanmelden voor het open huis via ons kantoor op 036 548 20 70.

Het Columbuskwartier is gelegen in Almere-Poort. De plannen voor Almere-Poort zien er schitterend uit zo is de wijk dan ook nog volop in aanb... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Year of construction 2011
  Status Sold
 • Location

Features

Offer
Reference number 26067/3874485
Price €245,000
Status Sold
Acceptance Immediately
Last updated 20 March 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Year of construction 2011
Rooftype Flat
Surfaces and content
Plot size 118 m²
Effective area 85 m²
Content 286 m³
Garden area 60 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has ventilation Yes

Definition

Let op: het betreft hier een bieden vanaf prijs!

Let op! Je kan deze woning uitsluitend bezichtigen tijdens het OPEN HUIS op 20 februari 2018 tussen 16:00 uur en 17:00 uur! Graag aanmelden voor het open huis via ons kantoor op 036 548 20 70.

Het Columbuskwartier is gelegen in Almere-Poort. De plannen voor Almere-Poort zien er schitterend uit zo is de wijk dan ook nog volop in aanbouw. Een eigen ‘centrum’, een groot park ‘Het Cascadepark’ en nog veel meer voorzieningen zoals bijvoorbeeld basisscholen, een peuterspeelzaal, een gezondheidscentrum, een topsportcentrum, het Groenhorst College voor vmbo en mbo en verschillende buurtontmoetingsruimten. De wijk heeft een heel royale opzet met veel groen en ruimte! Bovendien grenst de wijk ook nog aan het Pampushout, recreatiemogelijkheden genoeg dus in de omgeving.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast, toilet, opgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer met open keuken. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De moderne lichte keuken met landelijke uitstraling is voorzien van alle inbouw apparatuur en veel opbergruimte. De woonkamer is voorzien van mooi stuc/schilderwerk.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, een wastafel en een 2e toilet. De aansluiting voor de wasmachine en de droger bevinden zich ook in de badkamer. De gehele verdieping is voorzien van een mooie laminaat vloer.

Kenmerken:
-Autoluwe straat
-Woning uitgerust met zonnepanelen
-Bouwjaar 2011
-85m2 woonoppervlakte
-Stucwerk
-3 slaapkamers
-Woning voorzien van Politiekeurmerk Veilig Wonen
-Oplevering per direct
-Prijs is inclusief de gehele inboedel

Wonen in Almere Poort betekent wonen op een goed bereikbare locatie, vlakbij de A6 en A1, strand en jachthaven, een topsportcentrum en een gloednieuw zwembad. Almere Poort heeft een eigen NS station en binnen 20 minuten bent u met de trein in Amsterdam.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Features by friends

 • Energiezuinig
  1
  Endorser
 • Kindvriendelijke buurt
  1
  Endorser
 • Gezellige buren
  1
  Endorser

What friends have to say

 • Friend photo Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met de openslaande deuren ben je direct in de grote achtertuin en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Hier hebben wij iedere zomer met de hele familie heerlijk kunnen genieten!” Saliha Evren

Recently viewed