Sold

Sold: Zuylesteinstraat 37, 1333 XZ Almere

€189,500
€1,315.97/m2
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 144 m²
Liveable area 93 m²

Note

General

RUSTIG WONEN IN HET STADSE IS MOGELIJK !!!

Bieden vanaf: € 189.500,-!! Wees er dus snel bij!

Op een rustige plek in de populaire en zeer kindvriendelijke Landgoederenbuurt staat deze leuke 4 kamer eengezinswoning uit 1993 met, veel parkeerruimte direct voor de deur en nabij uitvalswegen naar de Hogering en de A6/27, het centrum van Almere-Buiten met het NS-station (Buiten) en DoeMere. Dive... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Year of construction 1993
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 26067/3777944
Asking price €189,500
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 06 December 2017
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1993
Rooftype Flat
Surfaces and content
Plot size 144 m²
Effective area 93 m²
Content 298 m³
Surface area external, linked storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Forest border
Near park
On a quiet street
Residential area
Unobstructed view
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Boiler
Boiler ownership Leased
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Garden available Yes
Has ventilation Yes

Definition

RUSTIG WONEN IN HET STADSE IS MOGELIJK !!!

Bieden vanaf: € 189.500,-!! Wees er dus snel bij!

Op een rustige plek in de populaire en zeer kindvriendelijke Landgoederenbuurt staat deze leuke 4 kamer eengezinswoning uit 1993 met, veel parkeerruimte direct voor de deur en nabij uitvalswegen naar de Hogering en de A6/27, het centrum van Almere-Buiten met het NS-station (Buiten) en DoeMere. Diverse openbare voorzieningen, zoals scholen, kinderopvang (ook naschoolse opvang), bushalte, gezondheidscentrum, winkelcentrum en sport- en recreatiegelegenheden (o.a. voetbal-en tennisclub) zijn allemaal op loopafstand in deze wijk aanwezig.

Schitterende tussenwoning met inpandige berging gelegen in de fraai opgezette Landgoederenbuurt (Almere-Buiten), nabij het Polderpark en tegenover een stadsgracht.
Achter de woning is een zeer grote, zonnige achtertuin tuin (104 m²) op het zuidwesten, geheel bestraat dus onderhoudsvrij. De tuin is achterom bereikbaar via een breed pad en oprit voor fietsen, motoren en breed genoeg voor een rolstoel. Wil je hiervan gebruik maken, dan dien je wel eerst een deur en of poort te maken, zodat je vanuit de tuin naar het pad kan komen of andersom.

De inpandige berging is toegankelijk via de 2e voordeur en is voorzien van stroom.

Indeling:
Begane grond: kleine voortuin met aparte deur naar de inpandige berging en een aparte deur naar de woning: entree/hal met een garderobehoek en deur naar de 2e hal met de meterkast (aansluiting glasvezelnetwerk), de nette (nieuwe) toiletruimte met fontein, wasruimte met opstelplaats voor de wasmachine/droger, de opgang naar de eerste verdieping en toegang naar de tuinkamer met een deur naar diepe zonnige achtertuin (ca. 28m²) op het zuidwesten (!) met terras, afdak en achterom.

1e verdieping: de ca. 26m² grote woonkamer ligt aan de achterzijde met een grote raampartij, wat garant staat voor veel natuurlijke lichtinval, en een deur naar het woningbrede zonnig balkon. De open prachtige keuken uit is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en is voorzien alle denkbare apparatuur. Centraal op deze verdieping bevindt zich de open trap naar de tweede verdieping.

2e verdieping: kleine overloop die toegang verschaft naar één woningbrede slaapkamer aan de voorzijde en één woningbrede slaapkamer aan de achterzijde. Tevens bevindt zich hier een aparte stookkast (Remeha’10) en de luxe badkamer.
De woning heeft naar Almeerse begrippen wel een heel diepe tuin. Totaal 24 meter diep en 4 meter breed. De tuin grenst aan een singel met hoge bomen. Een mooie vrije ligging en geen inkijk van achterburen. De zonligging is zuid/west. Met een diepe tuin als deze is er natuurlijk op elke moment van de dag wel een plekje waar je in het zonnetje kan zitten.
Een liefhebber van tuinieren kan zich hier lekker uitleven. Met een dergelijke grote tuin zijn er veel mogelijkheden. Achterin de tuin staat een riant tuinhuis. Ideaal voor het stallen van tuin- en of andere gereedschappen. Maar ook voor fietsen en voor het opbergen van tuinmeubelen dient het tuinhuis bij uitstek.

Bijzonderheden op een rijtje:
- Bouwjaar: 1993
- Badkamer vernieuwd in 2016
- Mooie Keuken met inbouwapparatuur
- Zeer riante achtertuin op het Zuidwesten, met veel privacy.
- Groot en fijn balkon op het Zuidwesten

Kortom een leuke woning - geen standaard eengezinswoning- met diverse mogelijkheden.
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of de aan makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed