Sold

Sold: Voornsehoek 87, 1181 CL Amstelveen

€250,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 66 m²

Note

General

Ruim en licht voormalig 4-kamerappartement met twee balkons in een rustige buurt aan het water. 

Indeling:
Gezamenlijke afgesloten entree op de begane grond met toegang tot de ruime, individuele berging. De woning kom je binnen in de riante hal/werkkamer met balkon welke toegang geeft tot bijna alle vertrekken. Er is momenteel één slaapkamer, maar door terugplaatsen van de muur tussen hal en... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1961
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4133211
Asking price €250,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 07 August 2018
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Type of construction Existing estate
Year of construction 1961
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 66 m²
Content 206 m³
Surface area external, linked storage rooms 5 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location At waterside
Near park
Residential area
Energy consumption
Energy certificate D
Features
Has a balcony Yes

Definition

Ruim en licht voormalig 4-kamerappartement met twee balkons in een rustige buurt aan het water. 

Indeling:
Gezamenlijke afgesloten entree op de begane grond met toegang tot de ruime, individuele berging. De woning kom je binnen in de riante hal/werkkamer met balkon welke toegang geeft tot bijna alle vertrekken. Er is momenteel één slaapkamer, maar door terugplaatsen van de muur tussen hal en werkkamer zou weer een tweede slaapkamer gecreëerd kunnen worden. Bovendien is er een lichte, ruime woonkamer (voorheen 2 kamers) met leuk uitzicht op het water en het park. Via de woonkamer bereik je de badkamer met een douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine/droger. Het toilet is separaat. De dichte keuken geeft toegang tot het tweede balkon.
Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
Het appartementencomplex ligt aan een rustige straat in de wijk Randwijck met aan de achterzijde heerlijk zicht over groen en water. De ligging is gunstig met een goede bereikbaarheid middels uitvalswegen (A2, A4, A9 en A10) en openbaar vervoer (tram, sneltram en bus geven een directe verbinding naar onder meer het Museumplein, Leidseplein en de treinstations Amsterdam Centraal, Amstel en Zuid, als ook naar Schiphol). De woning ligt nabij supermarkten, basisscholen, sportclubs, de VU, het Amsterdamse Bos en de Amstel. Parkeren voor de deur is momenteel gratis, in het najaar wordt parkeren met vergunningen ingevoerd. Het Stadshart Amstelveen ligt op fietsafstand en biedt een scala aan (luxe) winkels, bibliotheek, restaurants en cafés, het Cobra-museum en de schouwburg en ook Winkelcentrum Groot Gelderlandplein is binnen handbereik. 

VvE:
Er is een gezonde, actieve Vereniging van Eigenaren. De VvE werkt op basis van een 10-jarenonderhoudsplan, waardoor het complex goed is onderhouden.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1961
-Appartementsrecht
-Servicekosten bedragen € 90 p.m. (inclusief opstalverzekering en reservering groot en klein onderhoud)
-Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Video from friends

Recently viewed