Sold

Sold: Leusdenhof 101, 1108 CZ Amsterdam Zuid-Oost

€235,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 88 m²

Note

General

MIS DEZE KANS NIET! Ruim 4-kamerappartement op de 7e etage met parkeerplaats, berging en een ruim balkon met fantastisch uitzicht over de Gaasperplas!

Het appartementencomplex ligt midden in het groen en je bent binnen een mum van tijd in de binnenstad van Amsterdam. De buurt Nellestein is bijna geheel omsloten door de Gaasperplas en het Gaasperpark. Hierdoor woont u aan de rand van een natuur... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
    Year of construction 1976
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24185/3938647
Asking price €235,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 22 March 2018
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 7th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1976
Rooftype Flat
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 88 m²
Content 220 m³
Surface area external, linked storage rooms 10 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Near park
Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler Intergas
Year of manufacture 2013
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Parking lot
Has a bath Yes
Has a balcony Yes
Has an elevator Yes
Has an open porch Yes
Has a parking place Yes
Has ventilation Yes

Definition

MIS DEZE KANS NIET! Ruim 4-kamerappartement op de 7e etage met parkeerplaats, berging en een ruim balkon met fantastisch uitzicht over de Gaasperplas!

Het appartementencomplex ligt midden in het groen en je bent binnen een mum van tijd in de binnenstad van Amsterdam. De buurt Nellestein is bijna geheel omsloten door de Gaasperplas en het Gaasperpark. Hierdoor woont u aan de rand van een natuurgebied en zijn er genoeg recreatiemogelijkheden zoals diverse sportaccommodaties, een watersportvereniging, een zandstrand en een jachthaven. Verder zijn alle denkbare voorzieningen zoals winkels, scholen, kinderopvang, een buurthuis en gezondheidscentrum binnen handbereik.
Het autoluwe karakter en de vele speelpleintjes maken de buurt kindvriendelijk. Binnen enkele minuten ben je met de auto bij de A9, A1, A2 en de ring A10. Ook is het openbaar vervoer met bus- en metrostation Gaasperplan op loopafstand gelegen. En dit allemaal is nog geen 20 minuten verwijderd van het centrum van Amsterdam!

Globale indeling:
Het appartement heeft een ruime woonkamer voorzien van een tapijtvloer die toegang biedt tot de open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, vriezer, 4-pits gasfornuis, afzuigkap en combimagnetron. Vanuit de keuken heeft u zo toegang tot het royale inpandig balkon welke gelegen is op het oosten. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht over het vele groen en de Gaasperplas. Verder beschikt het appartement over 3 ruime slaapkamers. Één van deze slaapkamers biedt toegang tot een vierde kamer, die gebruikt kan worden als kantoorruimte, inloopkast, kinderkamer, berg- en/of wasruimte. De hal en de 2 slaapkamers grenzend aan de hal zijn in 2017 opgeknapt en voorzien van gestuukte wanden en een fraaie laminaatvloer. De badkamer en de toiletruimte zijn eveneens in 2017 gerenoveerd. De badkamer beschikt over een inloopdouche, ligbad en sjiek houten wastafelmeubel. De dimbare spotjes maken de badkamer af. De toiletruimte is naast de badkamer gelegen en is voorzien van een hangend closet met fontein. Verder beschikt de woning over een berging op de begane grond en parkeerplaats in een afgesloten parkeergarage.
Kortom: een heerlijk appartement waar u kunt genieten van 'buiten' wonen met een wereldstad om de hoek!!

Bijzonderheden:
• Bouwjaar ca. 1976
• Woonoppervlak ca. 88m2
• Erfpacht afgekocht tot 15-12-2026
• Badkamer en toiletruimte zijn in 2017 gerenoveerd
• De hal en 2 slaapkamers zijn voorzien van strak stucwerk en afgewerkt middels een fraaie laminaatvloer
• Servicekosten ca. € 131,- per maand voor dagelijks onderhoud, reservering groot onderhoud, huismeester, administratiekosten, liftonderhoud, schoonmaakkosten, vuilafvoer, opstalverzekering
• Lift en videofoon installatie aanwezig
• Eigen parkeerplaats, servicekosten ca. € 11,- per maand
• Royaal balkon op het oosten met een fantastisch uitzicht over de Gaasperplas
• Berging op de begane grond
• Gunstige ligging t.o.v. openbare voorzieningen
• De koopakte wordt bij een notaris getekend volgens Amsterdams model
• Oplevering per direct mogelijk

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed