Sold

Sold: Hoogoord 127, 1102 CG Amsterdam-Zuidoost

€199,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 94 m²

Note

Compleet gerenoveerd, luxe en royaal appartement van 94 m2 op de achtste verdieping met een fraai uitzicht en nabij diverse voorzieningen!

Compleet gerenoveerd, luxe en royaal appartement van 94 m2 op de achtste verdieping met een fraai uitzicht en nabij diverse voorzieningen!

Het appartement bevindt zich op de achtste verdieping, waardoor het een vrij en weids uitzicht heeft over de groene omgeving. De ligging is centraal ten opzichte van diverse voorzieningen en faciliteiten. Zo bevindt zich in de nabije omgeving het Nelson Man... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1969
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24185/3766446
Asking price €199,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 23 October 2017
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 8th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1969
Rooftype Flat
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 94 m²
Content 292 m³
Surface area external, linked storage rooms 55 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Sheltered location
Energy consumption
Energy certificate D
Features
Water heating Centrally supplied
Heating Collective heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes

Definition

Compleet gerenoveerd, luxe en royaal appartement van 94 m2 op de achtste verdieping met een fraai uitzicht en nabij diverse voorzieningen!

Het appartement bevindt zich op de achtste verdieping, waardoor het een vrij en weids uitzicht heeft over de groene omgeving. De ligging is centraal ten opzichte van diverse voorzieningen en faciliteiten. Zo bevindt zich in de nabije omgeving het Nelson Mandelapark, winkelcentrum Amsterdamse Poort voor uw dagelijkse boodschappen, Woonboulevard Villa Arena, bioscoop Pathé Arena, Heineken Music Hall en de Ziggo Dome. Daarnaast liggen op gepaste afstand het groen-en recreatiegebied Ouderkerkerplas, diverse lage- en hoge scholen en het Academisch Medisch Centrum (AMC). De bereikbaarheid is uitstekend met in de nabije omgeving diverse uitvalswegen (A1, A2, A9 en A10). Voor wat betreft het openbaar vervoer liggen metro- en treinstation Bijlmer ArenA, Holendrecht en Duivendrecht in de directe omgeving. Met de trein ben je binnen ca. 15 minuten op Schiphol, Utrecht of Amsterdam Centraal.

Globale indeling:
De woning is uitstekend afgewerkt, voorzien van een walnotenvloer en is in 2012 geheel gerenoveerd. De woning heeft op de achtste verdieping een aparte gesloten opgang en om de gehele woning is het balkon gelegen, waardoor je zowel in de ochtend als de middag van de zon kunt genieten. De indeling van de woning is globaal als volgt: ruime hal met toegang tot de keuken. De moderne, Duitse en tijdloze keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur van ATAG zoals een 5-pits gaskookplaat met wokbrander, afzuigkap en een combi- oven. Vanuit de keuken heb je toegang tot de bijkeuken waar zich de vaatwasser, koelkast en aansluiting voor de wasmachine bevindt. De ruime woonkamer biedt toegang naar het balkon aan de zuidkant. Het balkon biedt een mooi weids uitzicht over de groene omgeving en is voorzien van een buitenkraan en elektra. Vanuit de woonkamer is tevens de zijkamer te betreden, die momenteel als werkkamer wordt gebruikt. Op de overloop zijn op maatgemaakte inbouwkasten geplaatst en het biedt toegang tot de moderne badkamer en de twee royale slaapkamers, waarvan de slaapkamer aan de voorzijde voorzien is van een wastafel. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een hangcloset, bidet, dubbele wastafel van Villery & Boch en een inloopdouche met 2 regendouches van Hudson& Reed en een handdouche. Tot slot is er nog een separate berging in de onderbouw.

Samenvattend: Een compleet en woonklare woning die een bezichtiging meer dan waard is!

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1969
• Woonoppervlakte ca. 94 m2
• Servicekosten ca. € 297,- inclusief voorschot stookkosten van €100,- per maand
• Erfpacht afgekocht t/m 30-4-2019, mogelijkheid om per 1 oktober 2017 eeuwigdurend af te kopen voor ca. € 4.068,- (indicatie gemeente Amsterdam)
• Royaal balkon van ca. 30 meter lang rondom de woning op het zuiden, westen en noorden met een fantastisch uitzicht
• Woning is toegankelijk voor hulpbehoevende
• In 2012 is de gehele woning gerenoveerd (o.a. keuken, badkamer, elektra, wegwerken van de leidingen, isoleren buitenmuren en plaatsen van veiligheidssloten)
• Actieve en professioneel beheerde VvE
• Eigen berging in de onderbouw
• Perfect gelegen, alle voorzieningen binnen handbereik
• De koopakte wordt bij een notaris getekend volgens Amsterdams model
• Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed