For sale: Achterlaan 19, 1027 AJ Amsterdam

€1,250,000
€559.28/m2
Type of residence House, villa, detached house
Plot size 2,235 m²
Liveable area 170 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Aan de idyllisch Achterlaan in Zunderdorp ligt deze villa met vrij uitzicht aan zowel de voorkant als de achterkant!

Zunderdorp (voorheen 'Sundeldorp') is een dorp in Landelijk Noord in de Nederlandse gemeente Amsterdam (prov. Noord-Holland). Het dorp telt enkele tientallen huizen en enkele andere gebouwen, waaronder de kerk van Zunderdorp. Verschillende huizen zijn van hout. Het dorp telt 463... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, villa, detached house
    Year of construction 1971
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4295588
Asking price €1,250,000
Acceptance By consultation
Last updated 31 July 2019
Construction
Type of residence House, villa, detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1971
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 2,235 m²
Effective area 170 m²
Content 612 m³
Surface area external, linked storage rooms 5 m²
Garden area 2,235 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location At waterside
Country side
On a quiet street
Residential area
Sheltered location
Unobstructed view
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Condition Well maintained
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Double sink
Shower
Toilet
Parking Attached stone
Has an alarm Yes
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes

Definition

Aan de idyllisch Achterlaan in Zunderdorp ligt deze villa met vrij uitzicht aan zowel de voorkant als de achterkant!

Zunderdorp (voorheen 'Sundeldorp') is een dorp in Landelijk Noord in de Nederlandse gemeente Amsterdam (prov. Noord-Holland). Het dorp telt enkele tientallen huizen en enkele andere gebouwen, waaronder de kerk van Zunderdorp. Verschillende huizen zijn van hout. Het dorp telt 463 inwoners.

Oorspronkelijk was Zunderdorp het hoofddorp van de banne Sundeldorp/Sindeldorp. Het werd later overvleugeld door het aan het IJ gelegen Nieuwendam. Het dorp maakte tot 1921 deel uit van de gemeente Nieuwendam, die in dat jaar opging in de gemeente Amsterdam. 'Sundels', het woord waar de naam Zunderdorp van komt, waren smalle vaarten, die vanaf het dorp naar het IJ stroomden.*

De woning ligt aan een prachtig, kindvriendelijk (doodlopend) stukje met alleen bestemmingsverkeer en is rondom omgeven door veel weiland en water. Met Amsterdam op fietsafstand en verder alle rust en ruimte van een dorp, de perfecte combinatie.

Hier ervaar je het dorpse gevoel en ben je toch binnen 10 minuten bij de Ring A10, IJtunnel, de Noord/Zuidlijn van de metro of de pont richting het Centraal Station! Comfortabel wonen in een landelijke omgeving en toch alle voorzieningen van de stad binnen handbereik: dat is wonen in Zunderdorp!

Indeling:
Wonen
Wanneer je deze woning binnenkomt ervaar je gelijk de sfeervolle uitstraling en de luxe afwerking. Na de entree kom je in een ruim hal. In de hal zijn deuren te vinden naar de keuken, de woonkamer, het toilet en een opbergkast. In de woonkamer ligt een rustieke, nieuwe en goed onderhouden eikenhouten visgraat vloer in de woonkamer en alle wanden zijn fraai afgewerkt, glad gestuukt. De ruimte straalt één en al rust uit. Het zitgedeelte bevindt zich aan de voorkant van het huis. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval en geven zicht op de tuin rondom. Aan de achterkant van het huis is de eethoek gesitueerd en vind je een deur naar de tuin die de woonkamer met de ruime en zonnige tuin verbindt.

Kookgedeelte
Een royale L-vormige keuken, met een roestvrijstaal keukenblad, veel opbergruimte met een ingebouwde combi-oven, vaatwasser en een gaskookplaat. Het extra brede en verhoogde keukenblad zorgt voor veel werkruimte. Alle ruimte om de heerlijkste gerechten te bereiden.

Naast de keuken is er nog een kamer die momenteel gebruikt wordt als leeskamer. Dit is ideaal als kantoor aan huis of eventueel als slaapkamer. Deze kamer heeft tevens een eigen ingang.

Slaapgedeelte
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers die zijn afgewerkt met vloerbedekking en gestuukte wanden. De grote slaapkamer aan de linkerzijde is enorm en heeft een balkon met prachtig uitzicht. De ruim opgezette badkamer is luxe afgewerkt en voorzien van een toilet, een ruime inloopdouche en een dubbele wastafel.

Ook is er nog een vliering waar extra opbergruimte is.

Buitenleven
Rondom het huis bevindt zich een ruim opgezette tuin, opgezet in Engelse landschapsstijl, die zeer goed is onderhouden. Hier kun je heerlijk vertoeven!
Waar je ook zit in de tuin er is overal mooi uitzicht en privacy.

Aan het huis is een garage verbonden die voorzien is van elektra en water. In deze garage is plek voor 2 auto's en dan nog is er plek over voor fietsen en andere spullen. Hier is ook is de wasmachineaansluiting, CV-ketel en luchtverwarming te vinden. Op het perceel is verder nog een houten schuur te vinden van +/- 18m2.

Kenmerken:
-Bouwjaar 1971
-170 m2 woonoppervlakte
-2235 m2 perceeloppervlakte
-Tuin rondom
-Fraaie paneeldeuren
-Dubbel glas
-Hete luchtverwarming
-Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

* bron Wikipedia

Floor plans

Extra

Video from friends

Recently viewed