Sold

Sold: Admiraal de Ruijterweg 423-1, 1055 ME Amsterdam

€350,000
Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
Liveable area 71 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Op een uitstekende locatie op de populaire Admiraal de Ruijterweg ligt dit ruim bemeten 3-kamer-appartement van ca. 71 m2!

De Bos en Lommer is een gezellige en bruisende omgeving. Op de Bos en Lommerweg en het Bos en Lommerplein kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen, maar ook voor de vele restaurantjes kunt u hier terecht. De School en Podium Mozaik zijn ook vlakbij te vinden voor k... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
    Year of construction 1925
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4411320
Fixed price €350,000
Service costs €60
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 01 March 2019
Construction
Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1925
Surfaces and content
Effective area 71 m²
Content 229 m³
Surface area external, linked storage rooms 10 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Features
Water heating Central heating system
Has a bath Yes
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes

Definition

Op een uitstekende locatie op de populaire Admiraal de Ruijterweg ligt dit ruim bemeten 3-kamer-appartement van ca. 71 m2!

De Bos en Lommer is een gezellige en bruisende omgeving. Op de Bos en Lommerweg en het Bos en Lommerplein kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen, maar ook voor de vele restaurantjes kunt u hier terecht. De School en Podium Mozaik zijn ook vlakbij te vinden voor kunst, cultuur, feesten en theatervoorstellingen. Ook hotspots 'Westerpark' met zijn vele restaurants en café's als het rustige en gezellige 'Erasmuspark' liggen om de hoek.
Voor sport en ontspanning is Sportplaza Mercator nabij gelegen, dat zowel over een fitnessruimte als een zwembad beschikt. Je kunt daarnaast eenvoudig je weg vinden naar het centrum en bijvoorbeeld de Jordaan, op een minuut of 10 fietsen. Ook de uitvalswegen zijn in enkele minuten met de auto aan te rijden, via oprit S103 en S104 ben je zo op de Ring A10. Tevens ligt Station Sloterdijk vlakbij!

Indeling:

Appartement
Via de centrale trappenopgang kom je op de eerste verdieping bij de voordeur. Bij binnenkomst kom je in de hal terecht welke je toegang biedt tot alle leefruimtes. Zowel aan de voor- als achterzijde bevindt zich een slaapkamer die beiden toegang bieden tot een balkon. Deze twee slaapkamers zijn beide ruim bemeten en bieden veel kast- en bergruimte. Aan de voorzijde ligt de ruime woonkamer. Deze heeft een heerlijke zithoek en aan de voorgevel staat de eettafel waar gezellig kan worden nagetafeld. Vanuit de hal is de badkamer te bereiken. Deze is voorzien van een wastafel, bad met douche, toilet en wasmachine-aansluiting. De nette keuken is ook via dezelfde hal te bereiken. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en is opgesteld in een hoekopstelling. Deze is van alle gemakken voorzien en is ruim genoeg om ook een kleine eettafel of bar te kunnen plaatsen. Het ruime balkon aan de achterzijde is op het zuid-westen gesitueerd. Hier kun je heerlijk genieten van de middag- en avondzon en op een zomerse avond tot de late uurtjes vertoeven.

Bijzonderheden:
- Wonen op een toplocatie in Amsterdam met alle voorzieningen om de hoek!
- Alle voorzieningen op loopafstand
- Uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer
- De ring A10 in handbereik!
- Bouwjaar 1925
- Woonoppervlakte 71 m2
- Erfpachtbedrag bedraagt 152,26 per half jaar en loopt t/m 31 juli 2049
- Servicekosten ca. € 60,- per maand
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed