For sale: Admiraal de Ruijterweg 523I, 1055 MK Amsterdam

€294,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 57 m²

Note

General

** Het betreft een beleggingsobject. De woning is verhuurd voor € 8.400,- per jaar.

Omschrijving appartement:
Totaal gerenoveerde 3-kamer woning, welke optimaal (opnieuw) is ingedeeld, gelegen aan de mooie Admiraal de Ruijterweg!

Dit zeer lichte en praktisch ingedeelde appartement heeft echt de WOW-factor! Bij de renovatie zijn mooiste materialen gebruikt en de woning is v.v. van de modern... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1925
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/3541761
Asking price €294,000
Service costs €45
Acceptance By consultation
Last updated 06 November 2017
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1925
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 57 m²
Content 164 m³
Surface area external, linked storage rooms 7 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location On a busy street
Residential area
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2016
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Floor heating
Has a balcony Yes
Has ventilation Yes

Definition

** Het betreft een beleggingsobject. De woning is verhuurd voor € 8.400,- per jaar.

Omschrijving appartement:
Totaal gerenoveerde 3-kamer woning, welke optimaal (opnieuw) is ingedeeld, gelegen aan de mooie Admiraal de Ruijterweg!

Dit zeer lichte en praktisch ingedeelde appartement heeft echt de WOW-factor! Bij de renovatie zijn mooiste materialen gebruikt en de woning is v.v. van de modernste "snufjes", zoals een smart thermostaat, welke vanaf de telefoon te bedienen is en een stil mechanisch ventilatie systeem, welke automatisch reageert op vocht in de badkamer.

Verder is het gehele appartement v.v. vloerverwarming (geen radiatoren die in de weg staan), is er een eiken lamelparketvloer gelegd en is de badkamer v.v. Grohe kranen en rainshower, waarbij het leidingwerk is weggewerkt in de wanden.

Indeling:
U bereikt de entree van de woning via het gerenoveerde trappenhuis naar de eerste verdieping. De woonkamer staat in een ruime open verbinding naar de keuken met eiland. De keuken is v.v. inductie kookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser, design afzuigkap v.v. koolstoffilter, combi heteluchtoven/magnetron en tevens is de combi wasmachine/droger netjes weggewerkt in de keuken.

De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn beide goed van formaat. De toiletruimte is separaat en heeft een hangend closet met soft close toiletbril en natuurstenen fontein. De badkamer heeft een ruime inloopdouche, dubbel wasmeubel en design handdoekradiator. Het balkon aan de achterzijde is v.v. een nieuwe coating, een geïsoleerde kast voor de c.v., een extra bergkast en ligt op het zonnige zuidwesten.

De zolderkamer op de bovenste verdieping, is op hetzelfde niveau afgewerkt als de woning en heeft de mogelijkheid tot het plaatsen van een wasbak met warm en koud water.

Ligging:
Buitenshuis treft u een gezellige en bruisende omgeving. In de buurt kunt u een lekker hapje eten bij Grand Café Fossa, Café Zurich, Bagels & Beans, De School of Podium Mozaik. Bij zowel De School als Podium Mozaik kunt u tevens genieten van kunst, cultuur en theatervoorstellingen. Ook hot spots 'Westerpark' en 'De Hallen' voor een unieke vrijdagmiddagborrel liggen om de hoek.

Voor sport en ontspanning is Sportplaza Mercator nabij gelegen, dat zowel over een fitnessruimte als een zwembad beschikt. Verder liggen het Erasmus- en Rembrandtpark op steenworp afstand.

Je kunt daarnaast eenvoudig je weg vinden naar het centrum en bijvoorbeeld de Jordaan, op een minuut of 5 fietsen. Ook de uitvalswegen zijn in enkele minuten met de auto aan te rijden, via oprit S103 en S104 ben je zo op de Ring A10. Rondom en voor het complex vindt u voldoende parkeergelegenheid. De ligging is tevens ideaal t.o.v. openbaar vervoer (diverse bus en tramverbindingen op loopafstand en Station Sloterdijk om de hoek).

Eigendomssituatie:
Het appartementencomplex ligt op een stuk grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit appartement aan de gemeente dient te betalen bedraagt € 340,34 per jaar. Het tijdvak loopt tot 31 juli 2049. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 1994 van toepassing. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1925
- Woonoppervlakte 57 m2
- Erfpacht: € 340,34 per jaar
- Servicekosten ca. € 45,- per maand (inclusief opstalverzekering en reservering onderhoud)
- Volledig gerenoveerd
- Royale zolderkamer met de mogelijkheid tot het plaatsen van een wasbak met warm en koud water.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed