Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Beemsterstraat 442, 1024 BR Amsterdam

€200,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 63 m²

Note

General

Een ruim en licht 3- kamer appartement op de bovenste verdieping met een balkon op het zuidoosten en het noordwesten, een ruime berging op de zolderverdieping van ca. 16 m² en een berging op de begane grond. Het complex is gelegen op een toplocatie op enkele minuten van de Noord-Zuidlijn!

Omgeving

Het appartement is gelegen in Amsterdam Noord in een rustige en groene leefomgeving zoals Sche... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1966
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4097257
Asking price €200,000
Service costs €105
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 28 June 2018
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 4th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1966
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 63 m²
Content 193 m³
Surface area external, linked storage rooms 7 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Near park
On a quiet street
Residential area
Boiler
Type of boiler Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2006
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes

Definition

Een ruim en licht 3- kamer appartement op de bovenste verdieping met een balkon op het zuidoosten en het noordwesten, een ruime berging op de zolderverdieping van ca. 16 m² en een berging op de begane grond. Het complex is gelegen op een toplocatie op enkele minuten van de Noord-Zuidlijn!

Omgeving

Het appartement is gelegen in Amsterdam Noord in een rustige en groene leefomgeving zoals Schellingwouderbreek, Baanakkerspark, Vliegenbos en even verderop het Florapark. Het grote winkelcentrum Boven `t Y Noord ligt op loopafstand. Daarnaast is het vernieuwde winkelcentrum Waterlandplein om de hoek gelegen. Ook het kleine maar heel leuke Purmerplein ligt op loopafstand. Er is een goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en ook de ringweg A10 is snel te bereiken. Met de bus of met de fiets bent u in 20 minuten op Amsterdam Centraal Station en waarschijnlijk binnen zeer korte termijn zal de Noord-Zuidlijn u nog sneller naar hartje Amsterdam kunnen vervoeren. Op fietsafstand vindt u het gebied Waterland. Waterland is het landelijk gebied tussen Amsterdam- Noord, Zaandam, Hoorn en het Markermeer. Het gebied heeft vele recreatiemogelijkheden, zoals fietsen, wandelen, varen en diverse watersporten.

Indeling appartement

Via de gezamenlijke entree loopt u via de trap naar de derde verdieping, entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de rechterkant bevindt zich de ruime en lichte woonkamer. Naast de woonkamer ligt een slaapkamer met toegang tot het balkon aan de achterzijde gelegen op het zuidoosten. Tevens is deze slaapkamer voorzien van wasmachine en droger-aansluiting. Links in de hal bevindt zich de open keuken. De nette keuken is voorzien van losse apparatuur. In de keuken heeft u de ruimte om een flinke eettafel neer te zetten. Vanuit de keuken is het balkon aan parkzijde te betreden. Dit balkon is gelegen op het noordwesten. Hier kunt u in de namiddag heerlijk genieten van de zon!
Achter in de hal bevindt zich het separaat toilet en de badkamer. De badkamer is gerenoveerd in mei 2017. Deze is voorzien van een inloopdouche met "rainshower", wastafel met bergruimte en designradiator. Linksachter in de hal treft u dan de grootste slaapkamer. De woning is voorzien van een nette laminaatvloer en houten kozijnen met dubbel glas.

Het appartement beschikt over een zeer ruime berging op de zolder van ca. 16 m² en een ruime berging op de begane grond.

Kortom een heerlijk appartement voor starters in een hele fijne en gemoedelijke buurt, met leuke buren, waar het rustig is, maar met toch genoeg reuring op straat en genoeg te doen voor iedere doelgroep.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1966
- Woonoppervlakte ca. 63 m²
- Inhoud ca. 193 m²
- Berging zowel op de begane grond als op de zolderverdieping
- Twee balkons op het zuidoosten en noordwesten
- VvE: gezond en actief (beheerd door Pro VvE beheer)
- Servicekosten ca. € 105,- per maand
- Erfpacht afgekocht tot en met 30-06-2053
- CV-installatie Intergas HR ketel Intergas 2006
- Oplevering in overleg (kan snel)

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen contact met ons op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons ( met zorg ) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper ( en/of derden ). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van de woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Recently viewed