Sold

Sold: Ben van Meerendonkstraat 10, 1087 LE Amsterdam

€495,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 115 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Bent u op zoek naar een schitterend licht, ruim en net volledig gerenoveerd 4-kamer-appartement met ruim inpandig balkon en eigen parkeerplaats?

Diverse parken en de pittoreske jachthaven met haar terrassen liggen letterlijk om de hoek. Zo ook de grote supermarkt aan de overkant en meerdere verswinkels. IJburg ontwikkelt zich steeds meer tot een watersportparadijs. Centrumeiland, wat nu wordt g... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 2007
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4231741
Asking price €495,000
Service costs €171
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 09 August 2019
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2007
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 115 m²
Content 372 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Parking Underground garage
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes

Definition

Bent u op zoek naar een schitterend licht, ruim en net volledig gerenoveerd 4-kamer-appartement met ruim inpandig balkon en eigen parkeerplaats?

Diverse parken en de pittoreske jachthaven met haar terrassen liggen letterlijk om de hoek. Zo ook de grote supermarkt aan de overkant en meerdere verswinkels. IJburg ontwikkelt zich steeds meer tot een watersportparadijs. Centrumeiland, wat nu wordt gebouwd, zal voor nog meer levendigheid zorgen en de sneltram staat binnen een kwartier op Centraal station.

Het appartement is gelegen op een zeer populair gedeelte van Haveneiland te IJburg. Op slechts enkele minuten lopen bevinden zich diverse voorzieningen waaronder een bakker, slager, visboer, ijswinkel, een Turkse supermarkt en een grote Deen supermarkt. Het eiland beschikt verder over diverse basisscholen en middelbare scholen, gezondheidscentra, kinderopvangcentra, groot winkelcentrum en Amsterdamse creatieve winkels.

Gezellige terrassen en leuke restaurants in de jachthaven en het stadsstrand Blijburg in de achtertuin. Het haveneiland grenst aan de oevers van de Rieteilanden en het Diemerpark: een natuurgebied ter grootte van het Vondelpark, waar men naar hartenlust kan joggen, skaten of fietsen (mooie fietsroutes naar o.a. Muiden). Het park heeft zelfs een eigen strand en een voetbal- en hockeyclub. Tennissen kan op Rieteiland Oost. Door het vele omliggende water en de bevaarbare grachten, waar tevens in gezwommen kan worden, heeft IJburg een maritieme inslag met de haven en haar watersportvereniging als middelpunt. IJburg ligt direct aan de A-10 (afslag S114) evenals de Oostelijke Ontsluiting naar de A-1 en de A-9 liggen binnen handbereik. Tramlijn 26 (halte op twee minuten van de woning, fiets gewoon mee te nemen) brengt u in circa 15 minuten van IJburg naar het Centraal Station. Bus 66 rijdt in 15 minuten naar de Arena.

Indeling:

Begane grond
Gemeenschappelijk entree met bellen- en brievenbussentableau waarvandaan toegang tot het trappenhuis en de lift.

Appartement
Entree op de tweede verdieping, hal met meterkast, ruime berging met wasmachine- en droger-aansluiting, toiletruimte met toilet en fontein. Drie ruime slaapkamers. De luxe betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche en wasmeubel en een extra toilet.

Je komt binnen in een heerlijke woonkamer met een heerlijke zithoek, eetgedeelte en een ideale loggia. De nieuwe luxe open keuken is van alle gemakken voorzien.

De loggia kan in de zomermaanden geheel open worden gegooid, zodat u heerlijk kunt genieten van de zon! In de winter is deze ruimte ook prima bruikbaar als een soort serre met de ramen gesloten.

Naast het appartement is een zeer ruime berging gelegen van ca. 12,5 m2 en op de begane grond is een eigen parkeerplaats op een afgesloten en overdekt parkeerterrein.

Bijzonderheden:
- Uitstekende tramverbinding naar hartje Amsterdam-Centrum
- Fantastisch appartement met alle voorzieningen om de hoek!
- Goede verbinding naar de A10 en A1
- De woning bevindt zich in een kleinschalig complex en bevat drie woningen per galerij
- Video-intercom aanwezig
- 3 slaapkamers!
- Erfpachtcanon afgekocht t/m 15 december 2055
- Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren
- VVE-bijdrage bedraagt ca. € 171,- p.m.
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed