Sold

Sold: Ben van Meerendonkstraat 40, 1087 LE Amsterdam

€300,000
Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
Liveable area 86 m²

Note

General

Bent u op zoek naar een schitterend licht en ruim 4-kamer-appartement met heerlijk uitzicht! Dan is dit uw kans! Het appartement is gelegen op de zesde verdieping en heeft zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een prachtig uitzicht! Ook heeft de woning een prachtig zicht over het IJmeer en is het op loopafstand gelegen van het strand (Blijburg). Diverse parken en de pittoreske jachthaven m... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
    Year of construction 2007
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/3913356
Asking price €300,000
Service costs €142
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 23 February 2018
Construction
Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
Floor 6th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2007
Rooftype Flat
Surfaces and content
Effective area 86 m²
Content 264 m³
Garden area 4 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Unobstructed view
Type Patio
Main garden Yes
Orientation West
Condition Beautifully landscaped
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Has an elevator Yes
Garden available Yes
Has ventilation Yes

Definition

Bent u op zoek naar een schitterend licht en ruim 4-kamer-appartement met heerlijk uitzicht! Dan is dit uw kans! Het appartement is gelegen op de zesde verdieping en heeft zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een prachtig uitzicht! Ook heeft de woning een prachtig zicht over het IJmeer en is het op loopafstand gelegen van het strand (Blijburg). Diverse parken en de pittoreske jachthaven met haar terrassen liggen letterlijk om de hoek. Zo ook de grote supermarkt aan de overkant en meerdere verswinkels. IJburg ontwikkelt zich steeds meer tot een watersportparadijs. Centrumeiland, wat nu wordt gebouwd, zal voor nog meer levendigheid zorgen en de sneltram staat binnen een kwartier op Centraal station.

Het appartement is gelegen op een zeer populair gedeelte van Haveneiland te IJburg. Op slechts enkele minuten lopen bevinden zich diverse voorzieningen waaronder een bakker, slager, visboer, ijswinkel, een Turkse supermarkten en een grote Deen supermarkt. Het eiland beschikt verder over diverse basisscholen en middelbare scholen, gezondheidscentra, kinderopvangcentra, groot winkelcentrum en Amsterdamse creatieve winkels.

Gezellige terrassen en leuke restaurants in de jachthaven en het stadsstrand Blijburg in de achtertuin. Het haveneiland grenst aan de oevers van de Rieteilanden en het Diemerpark: een natuurgebied ter grootte van het Vondelpark, waar men naar hartenlust kan joggen, skaten of fietsen (mooie fietsroutes naar o.a. Muiden). Het park heeft zelfs een eigen strand en een voetbal- en hockeyclub. Tennissen kan op Rieteiland Oost. Door het vele omliggende water en de bevaarbare grachten, waar tevens in gezwommen kan worden, heeft IJburg een maritieme inslag met de haven en haar watersportvereniging als middelpunt. IJburg ligt direct aan de A-10 (afslag S114) evenals de Oostelijke Ontsluiting naar de A-1 en de A-9 liggen binnen handbereik. Tramlijn 26 (halte op twee minuten van de woning, fiets gewoon mee te nemen) brengt u in circa 15 minuten van IJburg naar het Centraal Station. Bus 66 rijdt in 15 minuten naar de Arena.

Indeling:

Begane grond
Gemeenschappelijk entree met bellen- en brievenbussentableau waarvandaan toegang tot het trappenhuis en de lift.

Appartement
Entree op de zesde verdieping, hal met meterkast, ruime berging met wasmachine- en drogeraansluiting, toiletruimte met toilet en fontein. Twee ruime slaapkamers gelegen aan de voorzijde. Een daarvan heeft toegang tot een vaste kast. De nette betegelde badkamer is voorzien van een douche en wasmeubel. Je komt binnen in een heerlijke woonkamer. Door de prachtige grote raampartijen kijkt u schitterend weg! Daarnaast beschikt de woonkamer over een heerlijke zithoek, eetgedeelte en een ideale loggia. De loggia kan in de zomermaanden geheel open worden gegooid, zodat u heerlijk kunt genieten van de zon! In de winter is deze ruimte ook prima bruikbaar als een soort serre met de ramen gesloten. De derde en tevens grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en is zeer ruim bemeten. Ook deze slaapkamer heeft toegang tot de loggia. De half open keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur.

Beneden in het gebouw bevindt zich nog een separate berging (4 m2).

Bijzonderheden:
- Uitstekende tramverbinding naar hartje Amsterdam-Centrum
- Fantastisch appartement met alle voorzieningen om de hoek!
- Woonoppervlakte 86 m2
- Inhoud 264 m3
- De woning bevindt zich in een kleinschalig complex en bevat drie woningen per galerij
- Video-intercom aanwezig
- 3 slaapkamers!
- Erfpachtcanon afgekocht t/m 15 december 2055
- Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren
- VVE-bijdrage bedraagt € 142,50 p.m.
- Oplevering in overleg

Floor plans

Extra

Recently viewed