Sold

Sold: Bep van Klaverenboulevard 76, 1034 WX Amsterdam

€275,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 96 m²

Note

General

Modern en zeer royaal opgezet drie-kamer appartement met terras én balkon! De woning meet maar liefst ca. 96 m2 woonoppervlakte en is zeer licht te noemen vanwege zijn hoekligging en vele raampartijen.

De Bep van Klaverenboulevard ligt in Amsterdam Noord, in de Sport-Helden buurt. De wijk is zeer centraal gelegen t.o.v. bus- en fietsverbindingen naar het CS-Amsterdam, winkelcentrum 'Boven 't Y'... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1994
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/3774855
Asking price €275,000
Service costs €97
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 28 November 2017
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1994
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 96 m²
Content 293 m³
Surface area external, linked storage rooms 17 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has cable TV Yes
Has a jacuzzi Yes
Has ventilation Yes

Definition

Modern en zeer royaal opgezet drie-kamer appartement met terras én balkon! De woning meet maar liefst ca. 96 m2 woonoppervlakte en is zeer licht te noemen vanwege zijn hoekligging en vele raampartijen.

De Bep van Klaverenboulevard ligt in Amsterdam Noord, in de Sport-Helden buurt. De wijk is zeer centraal gelegen t.o.v. bus- en fietsverbindingen naar het CS-Amsterdam, winkelcentrum 'Boven 't Y', scholen en Ringweg A-10.
Ook ligt de toekomstige Noord/Zuidlijn op fietsafstand. Met deze nieuwe metrolijn bent u in circa 4 minuten op Amsterdam Centraal!

Lambertus (Bep) van Klaveren (tot 1916 Lambertus Steenhorst) was een Nederlands bokser, die gedurende zijn carrière de bijnaam The Dutch Windmill verwierf. Van Klaveren werd tijdens de Olympische Spelen in Amsterdam in 1928 kampioen in de klasse vedergewicht. In 1931 werd hij Europees kampioen lichtgewicht en in 1938 Europees kampioen middengewicht.**

Indeling:
Bij binnenkomst op de eerste verdieping kom je in de hal welke toegang geeft tot bijna alle vertrekken. De hal staat in open verbinding met de ruime garderobe met veel kastruimte.
Vanuit de hal heb je toegang tot de eerste slaapkamer en de ruime en luxe badkamer (2014), welke is voorzien van alle gemakken, zoals twee wastafels en een jacuzzi. Ook is hier de aansluiting voor wasmachine en droger.

De hal staat ook in open verbinding met de zeer ruime woonkamer met open keuken met kookeiland (2014). De keuken is modern en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.
De gehele woonkamer en keuken zijn voorzien van spots in het plafond (2014) en de woonkamer heeft een sfeervolle open haard. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het eerste balkon op het zuiden.
Ook de tweede slaapkamer is middels de woonkamer te bereiken. Deze slaapkamer grenst aan het tweede balkon gelegen op het zuidoosten.

Tevens heb je de beschikking over een eigen berging op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte: ca. 96 m2
- Bouwjaar: 1994
- Terras en balkon
- Servicekosten € 97,08
- De canon voor de erfpacht is afgekocht 31-08-2044
- Berging op de begane grond
- Interne verbouwing 2014 (toilet, keuken, badkamer, spots plafond, terras, balkon, terrasdeuren)
- Buitenschilderwerk zomer 2016

**Bron: Wikipedia

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed