Sold

Sold: Bos en Lommerplantsoen 107S, 1055 AA Amsterdam

€164,500
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 30 m²

Note

General

Dit studioappartement van 30 m2 is gelegen op de tiende verdieping van het in 2015 opgeleverde complex ‘De Studio Part II’. Door de hoge ligging beschikt het appartement over een panoramisch uitzicht over Amsterdam.

Het complex is gelegen in het voormalige GAK gebouw aan het recent vernieuwde Bos en Lommerplantsoen. Het keurig onderhouden en moderne complex beschikt over een dubbele liftinstall... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
    Year of construction 2015
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/3758781
Asking price €164,500
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 03 October 2017
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 10th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2015
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 30 m²
Content 100 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 1 of which (1 bedroom)
Outdoors
Location Near park
Residential area
Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate B
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has ventilation Yes

Definition

Dit studioappartement van 30 m2 is gelegen op de tiende verdieping van het in 2015 opgeleverde complex ‘De Studio Part II’. Door de hoge ligging beschikt het appartement over een panoramisch uitzicht over Amsterdam.

Het complex is gelegen in het voormalige GAK gebouw aan het recent vernieuwde Bos en Lommerplantsoen. Het keurig onderhouden en moderne complex beschikt over een dubbele liftinstallatie, een eigen huismeester, een wasserette voor bewoners (tegen betaling) en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree met ruime hal, brievenbussen, huismeester en Miele Launderette. Middels de twee liften en het trappenhuis is de tiende verdieping te bereiken. De verdieping is alleen toegankelijk voor bewoners.

Je komt binnen in het appartement in de hal met toegang tot de woon-/slaapruimte gelegen aan de westzijde. De eigenaar heeft een verlengde vensterbank laten plaatsen waar heel slim, zeer veel berg/kastruimte onder is gerealiseerd en waar genoten kan worden van het schitterende uitzicht. De woning is voorzien van een nette laminaatvloer. Het appartement wordt verwarmd middels vloerverwarming. Het appartement beschikt over een nieuwe luxe keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur en als laatste de badkamer welke is voorzien van het toilet met hangend closet, wastafelmeubel en de douche. Het geheel wordt compleet gemaakt door een gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond.

Voor een impressie van de indeling kun je tevens kijken naar de bijgevoegde plattegrond.

Ligging:
Het complex is gelegen aan het Bos en Lommerplantsoen. In het complex vind je het altijd gezellige bar/restaurant het Wilde Westen en op de Erasmusgracht aan het plantsoen het vernieuwde bar/restaurant Florya (voorheen Grand café Fossa). Op steenworp afstand ligt tevens het Bos en lommerplein met zijn dagelijkse markt en een diversiteit aan winkels. Voor het complex vind je diverse bus- en tramverbindingen naar onder andere het Centrum en Station Sloterdijk. Tevens de Ring A10 is binnen enkele minuten aan te rijden. Kortom een ideale locatie om u te vestigen!

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) bedraagt € 753,31 per jaar. Dit bedrag is wel aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 2000 van toepassing (jaarlijkse indexering). De erfpachtcanon kan voor het eerst worden aangepast op 30-11-2063 maar wordt wel jaarlijks geïndexeerd. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl

Algemeen:
-Bouwjaar 2015
-Appartementsrecht
-Erfpachtcanon bedraagt € 753,31 per jaar
-Servicekosten bedragen € 96,97 p.m. (inclusief stookkosten, opstalverzekering en reservering onderhoud)
-Het voorschot op de stookkosten bedraagt € 32,14,-- per maand
-Volledig geïsoleerd en voorzien van driedubbel glas
- Mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats voor de deur
- Wasserette voor bewoners (tegen betaling)
- Servicebalie met huismeester
-Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Recently viewed