Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Bouwnummer Construction number 152, 1035 XR Amsterdam

€417,500 f.o.t.c.
Type of residence House, single-family house, corner house
Liveable area 128 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions
Part of project LOOF

Note

Bouwnummer, LOOF

Nieuwbouwproject Loof - Woningtype E

Omschrijving.
Deze drielaagse woning heeft een riante leefkeuken aan de voorzijde. Door het ontbreken van een entreehal, is er meer ruimte beschikbaar voor de leefruimten op de begane grond. De woning betreed je in de leefkeuken. In de keuken is voldoende ruimte voor een grote eettafel en kastruimte. De woonkamer beslaat de volledige breedte van de woning,... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 24587/4695289
Price €417,500 f.o.t.c.
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 11 September 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction New estate
Rooftype Flat
Surfaces and content
Effective area 128 m²
Content 380 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Features
Bathroom facilities Shower
Sink
Toilet
Garden available Yes
Has a storage room Yes

Definition

Nieuwbouwproject Loof - Woningtype E

Omschrijving.
Deze drielaagse woning heeft een riante leefkeuken aan de voorzijde. Door het ontbreken van een entreehal, is er meer ruimte beschikbaar voor de leefruimten op de begane grond. De woning betreed je in de leefkeuken. In de keuken is voldoende ruimte voor een grote eettafel en kastruimte. De woonkamer beslaat de volledige breedte van de woning, met zicht op de achtertuin. De achtertuin van deze woning ligt op het zuiden. De woning mag aan de achterzijde worden voorzien van een aanbouw, waardoor een nog ruimere woonkamer ontstaat. De wc bevindt zich in het midden van de woning, grenzend aan een inpandige hal. Er zijn verschillende indelingsvarianten mogelijk, bijvoorbeeld een extra deur tussen de keuken en de hal. Er kan ook een open keuken worden gemaakt. De hoekwoningen zijn voorzien van vensters in de kopgevels. De eerste verdieping is standaard uitgerust met drie slaapkamers en een badkamer. In de ruime badkamer is naast een wc, wastafel en douche, ruimte voor een ligbad. De indeling van de slaapkamers en het aantal kan optioneel wijzigen. Op de verdiepingen zijn meerdere indelingsvarianten mogelijk. Door het platte dak is de tweede verdieping erg ruim, deze is standaard voorzien van een 4e slaapkamer, een technische ruimte en plaats voor de wasmachine en droger. Ook is er ruimte voor nog een ruime 5e slaapkamer.

SPECIFICATIES
• Drielaagse tussenwoning
• 5 kamer woning
• Zolder
• Tuin Zuid-Oost
•Kaveloppervlakte 90m²

LOOF is een nieuwbouwproject in Amsterdam-Noord. LOOF is mooi rustig, bijna dorps gelegen, maar toch zo dichtbij de stad. In totaal worden er 29 moderne eengezinswoningen gebouwd op een landelijke locatie.

De woningen hebben een modern karakter en passen daardoor goed in de omgeving. Het project is opgedeeld in 6 blokken. De woningen verschillen in ligging en oppervlakte. De prijzen starten vanaf € 289.900,- v.o.n. (op basis van jaarlijkse canon).

Het nieuwbouwproject ligt middenin in de wijk Kadoelen in Amsterdam Noord. Gelegen in een groene landelijke omgeving dichtbij winkelcentrum Molenwijk. Op loopafstand van openbaar vervoer richting metro(bus)station Noord en station Sloterdijk.

LOOF ligt binnen 10 minuten fietsen van het prachtige natuurgebied Het Twiske. Het Twiske biedt talloze mogelijkheden voor een wandeling, een fietstochtje of heerlijk vertoeven op het water. De keuze is reuze voor een lekker dagje uit. De dag kun je afsluiten bij bijvoorbeeld Paviljoen Twiske of Twiske Haven Restaurant. De kinderen kunnen zich vermaken in de Avonturenspeelplaats.

Heb je interesse in een van de woningen? En wil je graag als eerste het laatste nieuws over de start verkoopdatum? Vul dan nu het contact formulier in op de projectsite loof.amsterdam.nl

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Recently viewed