Sold

Sold: Brentanostraat 24, 1102 RZ Amsterdam

€219,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment
Liveable area 67 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

In de Venserpolder gelegen, royaal 3-kamer appartement van 67 m2 op de eerste verdieping met balkon en eigen berging!

Dit 3-kamer appartement is gelegen in het groenste stadsdeel van Amsterdam op de eerste verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex. De ligging van het appartement is centraal ten opzichte van diverse voorzieningen en faciliteiten. In de omgeving bevindt zich verder... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment
    Year of construction 1986
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24185/4315908
Asking price €219,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 28 February 2019
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1986
Rooftype Flat
Isolations Party insulated glazing
Secondary glazing
Surfaces and content
Effective area 67 m²
Content 200 m³
Surface area external, linked storage rooms 4 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Water heating Central heating system
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a storage room Yes

Definition

In de Venserpolder gelegen, royaal 3-kamer appartement van 67 m2 op de eerste verdieping met balkon en eigen berging!

Dit 3-kamer appartement is gelegen in het groenste stadsdeel van Amsterdam op de eerste verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex. De ligging van het appartement is centraal ten opzichte van diverse voorzieningen en faciliteiten. In de omgeving bevindt zich verder het Nelson Mandelapark, het Bergwijkpark, winkelcentrum Amsterdamse Poort voor de dagelijkse boodschappen, Johan Cruyff ArenA, Woonboulevard Villa Arena, bioscoop Pathé Arena, AFAS Live en de Ziggo Dome. Daarnaast liggen op gepaste afstand het groen- en recreatiegebied Ouderkerkerplas, diverse lage- en hoge scholen en het Academisch Medisch Centrum (AMC). Voor de sportfanaten onder ons zijn er verschillende sportaccommodaties in de nabije omgeving te vinden. De bereikbaarheid is uitstekend met de uitvalswegen (A1, A2, A9 en A10). Voor wat betreft het openbaar vervoer ligt op 2 minuten loopafstand het metrostation Strandvliet waar lijn 54 je in ca. 10 minuten naar het centrum van Amsterdam brengt. Ook metrostation Venserpolder, treinstation Bijlmer ArenA en Duivendrecht liggen in de directe omgeving. Met de trein ben je binnen ca. 15 minuten op Schiphol, Utrecht of Amsterdam Centraal.

Globale indruk:
Entree op de eerste verdieping, hal die toegang heeft tot nagenoeg alle vertrekken. De lichte woonkamer is ruim en beschikt aan de voorzijde van het appartement over een balkon op het oosten. Hier is het in de ochtend heerlijk vertoeven met een kop koffie of thee in de zon! Vanuit de woonkamer is de royale keuken voorzien van eenvoudig keukenblok te betreden. Aan de achterzijde van de keuken bevindt zich de eethoek. De wasmachineaansluiting en toegang tot de CV-ruimte bevinden zich eveneens in de keuken. De master-bedroom is gelegen aan de achterzijde van het appartement en biedt genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en opbergkast. Daarnaast ligt een tweede ruime slaapkamer aan de voorzijde van het appartement en beschikt over een inbouwkast. Deze slaapkamer heeft naast de woonkamer ook toegang tot het balkon. De badkamer bevindt zich naast de woonkamer en is uitgerust met een douche en wastafel. Verder beschikt het appartement over een separaat toilet met fontein.
Ten slotte is er een eigen afgesloten berging gelegen in de onderbouw.

Samenvattend: Een heerlijk 3-kamer appartement met balkon op een toplocatie nabij alle voorzieningen!

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1986
• Woonoppervlakte ca. 67 m2
• Servicekosten 120,71 per maand
• Erfpacht afgekocht t/m 30 april 2036
• Balkon op het oosten
• Ouderdoms- en asbestclausule van toepassing
• Eigen afgesloten berging in de onderbouw
• Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. De kosten hiervoor bedragen € 32,50 per 6 maanden.
• Actieve en financieel gezonde VvE
• Perfect gelegen, alle voorzieningen binnen handbereik
• De koopakte wordt bij een notaris getekend volgens Amsterdams model
• Oplevering in overleg

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in deze brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de eventuele koopsom. Verkoper en ERA Van De Steege aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed