Sold

Sold: Buiksloterbreek 58, 1034 XD Amsterdam

€629,000
€3,363.64/m2
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 187 m²
Liveable area 117 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Zoek je een ruime TWEE-ONDER-EEN-KAP woning van maar liefst 117 m2 gelegen in een groen en autoluwe omgeving? Stop dan met zoeken!

Wij kunnen je aan de Buiksloterbreek deze zeer goed onderhouden hoekwoning aanbieden. De wijk kenmerkt zich met veel groen en ontzettend veel rust. Het is erg kindvriendelijk mede door de autoluwe straat voor de deur! Voorzieningen zoals scholen, sportverenigingen,... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Year of construction 1993
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4462723
Asking price €629,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 16 May 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1993
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 187 m²
Effective area 117 m²
Content 379 m³
Surface area external, linked storage rooms 13 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location Near park
Residential area
Sheltered location
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Bath
Sink
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Has ventilation Yes

Definition

Zoek je een ruime TWEE-ONDER-EEN-KAP woning van maar liefst 117 m2 gelegen in een groen en autoluwe omgeving? Stop dan met zoeken!

Wij kunnen je aan de Buiksloterbreek deze zeer goed onderhouden hoekwoning aanbieden. De wijk kenmerkt zich met veel groen en ontzettend veel rust. Het is erg kindvriendelijk mede door de autoluwe straat voor de deur! Voorzieningen zoals scholen, sportverenigingen, winkelcentrum Boven ’t Y, uitvalswegen en openbaar vervoer liggen in de directe omgeving. Binnen het kwartier ben je ook in hartje centrum!

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met toilet en fontein, bergkast en trap richting de eerste verdieping. Via de deur in de hal kom je in de woonkamer en keuken terecht. Aan de voorzijde bevindt zich een ruim opgezette keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer is voorzien van veel ruimte en licht! Doordat de woning op een hoek ligt is de woonkamer voorzien van enorm veel lichtinval. De woonkamer is voorzien van een zithoek en eethoek. Vanuit de tuingerichte woonkamer is er door middel van een schuifpui de heerlijke zonnige tuin te betreden welke is gelegen op het Zuid-Oosten! Hier kun je heerlijk genieten van de zon. Tevens is er nog een vrijstaande stenen berging aan de achterzijde en een achterom aanwezig.

Eerste verdieping:
Via de trap in de hal kom je op de overloop terecht op de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot meerdere vertrekken. Aan de voorzijde is de eerste ruime slaapkamer gesitueerd. Deze slaapkamer heeft toegang tot een eigen badkamer welke voorzien is van een ligbad en wastafel. In het midden van deze verdieping zit de tweede badkamer welke groot is van formaat. Deze is namelijk voorzien van een, douche, toilet, wastafel en de wasmachine- en droger-aansluiting. Aan de achterzijde zijn er nog twee aparte slaapkamers.

Tweede verdieping:
Via de trap op de overloop kom je op de tweede verdieping terecht. Doordat dit veel ruimte bevat is deze verdieping nog erg verschillend in te delen. Denk bijvoorbeeld aan een slaapkamer en apart kantoor of twee aparte slaapkamers. Via de slaapkamer is er toegang tot het dakterras. Dit dakterras is de gehele dag voorzien van zon. Ook hier kun je dus heerlijke vertoeven!

Al met al een heerlijke eengezinswoning met veel woonoppervlakte op zeer goede locatie!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1993
- Woonoppervlakte ca. 117 m2
- Erfpacht vooruitbetaald tot 16 december 2042
- Gelegen in een zeer populaire wijk Buiksloterbreek!
- Zeer centraal gelegen tegenover voorzieningen zoals scholen, winkels (Boven ’t Y), uitvalswegen, sportverenigingen en openbaar vervoer!
- Oplevering in overleg (kan direct)

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed