Sold

Sold: Buziaustraat 26, 1068 KN Amsterdam

€499,000
€2,410.63/m2
Type of residence House, single-family house, corner house, drive-in house
Plot size 207 m²
Liveable area 154 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Ruime eengezinswoning van 154 m2 (en 34 m2 overige inpandige ruimte) met een zonnige tuin gelegen op het zuidwesten vlakbij het recreatiegebied Sloterpark en de Sloterplas. Deze woning beschikt maar liefst over 5 slaapkamers en 2 badkamers en is dus ideaal voor een groot gezin.

Indeling:

Begane grond:
Entree, ruime hal met een deur naar de inpandige garage en toegang naar de wasruimte. De... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house, drive-in house
    Year of construction 1965
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4591147
Asking price €499,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 01 July 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house, drive-in house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1965
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 207 m²
Effective area 154 m²
Content 475 m³
Surface area external, linked storage rooms 10 m²
Garden area 125 m²
Mapping
Number of floors 4
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Garden
Type Side yard
Main garden Yes
Orientation South west
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate E
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Shower
Washbasin furniture
Parking Indoor
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes

Definition

Ruime eengezinswoning van 154 m2 (en 34 m2 overige inpandige ruimte) met een zonnige tuin gelegen op het zuidwesten vlakbij het recreatiegebied Sloterpark en de Sloterplas. Deze woning beschikt maar liefst over 5 slaapkamers en 2 badkamers en is dus ideaal voor een groot gezin.

Indeling:

Begane grond:
Entree, ruime hal met een deur naar de inpandige garage en toegang naar de wasruimte. Deze verdieping is v.v. een eigen toiletruimte en doucheruimte, waardoor een (ouder) thuiswonend kind of een logé zijn eigen voorzieningen heeft. Aan de achterzijde twee ruime slaapkamers. Aan de woning zit een bergruimte, welke van buitenaf te bereiken is.

Aan de zijkant en achterzijde vindt je ruime tuin op het zuidwesten waar je de hele dag van de zon kan genieten. De tuin is goed onderhouden, heeft een leuke overkapping en is maar liefst 125 m2 groot. Er is de mogelijkheid om auto, boot en/of caravan op eigen terrein te parkeren.

Eerste etage:
Overloop met separaat toilet, ruime lichte woonkamer, waar je door de grote ramenpartij vanaf halverwege de middag tot in de avond van de zon kunt genieten. Aangrenzend aan de woonkamer is een half open keuken gerealiseerd. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid contact te houden met gezinsleden of gasten tijdens het koken. Vanaf de keuken en de woonkamer is toegang tot een ruim terras waar je 's morgens heerlijk in de zon kunt zitten met een kop koffie.

Tweede etage:
Overloop, derde separaat toilet, drie ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en wasmeubel en is in 2018 gerenoveerd. Bij de grootste slaapkamer zit nog een klein balkon op het zuidwesten.

Zolder etage:
De zolderkamer is bereikbaar via een vlizotrap. Het is mogelijk om op de overloop een vaste trap naar de zolder te maken en de zolder te voorzien van een dakopbouw, waardoor er 2 extra kamers of een grote kamer gecreëerd kan worden.

Ligging:
Op loopafstand van het huis is er ruime keuze uit openbaar vervoermogelijkheden. Diverse busverbindingen en tram lijn 1 & 17 en nachtbus 758 naar CS. Ook ligt de metro naar Schiphol in de buurt.

Aan recreatie is ook gedacht! Het Sloterpark en de Sloterplas liggen eveneens op loopafstand waar je heerlijk je vrije dag kunt doorbrengen en een baantje kunt trekken in de Sloterplas zelf of in het Sloterparkbad. De oever van de Sloterplas biedt plaats aan diverse gezellige restaurantjes en heerlijke terrasjes en wat dacht u van schaatsen in de winter.

Verder vind je in een straal van ca 800 meter van het huis, winkelcentrum Sierplein, Belgiëplein en Osdorpplein, met een diversiteit aan winkels zoals AH, Dirk, de Hema, C&A, Douglas, Ici Paris, het Kruidvat, Blokker en nog vele andere winkels en ook niet te vergeten theater "de Meervaart". De uitvalswegen (A4, A9 en A10) zijn binnen enkele minuten te bereiken en geven een uitstekende verbinding richting Schiphol.

Erfpacht:
Het perceel waarop de woning is gelegen, is door de gemeente Amsterdam in erfpacht uitgegeven. De vergoeding voor het gebruik van deze grond bedraagt jaarlijks € 1.179,37 en is op te voeren als aftrekpost voor de inkomstenbelasting. Het tijdvak loopt tot en met 2039.

Parkeren:
In deze buurt is er een blauwe parkeerzone. Je kunt er 2 uur gratis parkeren met een blauwe schijf. Doordat de woning naast het huis nog een oprit heeft kunnen hier twee a drie auto's geplaatst worden.

Bijzonderheden:
- Hoekwoning
- Woonoppervlak: 154 m2 (exclusief garage, berging en zolder van 34 m2)
- Zonnige tuin (zuid-westen)
- Erfpacht € 1.179,37 per jaar
- Mogelijkheid om praktijk aan huis te hebben
- Eigen inpandige parkeergarage
- Het buitenschilderwerk is dit jaar volledig gedaan
- Goede bereikbaarheid met auto, metro en tram
- Volop recreatiemogelijkheden
- Parkeren op eigen terrein mogelijk

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens
van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of jouw
makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed