Sold

Sold: Cabotstraat 19II, 1057 VP Amsterdam

€250,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 50 m²

Note

General

Goed ingedeeld en licht 3-kamer appartement van ca. 50 m2 met twee slaapkamers en een balkon op het zuiden, gelegen in populaire buurt "De Baarsjes".

Locatie en bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen nabij het Vondelpark, Rembrandtpark en Erasmuspark. Hier kun je de hele zomer genieten de zon en heerlijk picknicken, wandelen en hardlopen. De woning ligt in aan een groot plein, in een geze... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1929
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/3648458
Asking price €250,000
Service costs €71
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 03 October 2017
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1929
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 50 m²
Content 130 m³
Surface area external, linked storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2007
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a balcony Yes

Definition

Goed ingedeeld en licht 3-kamer appartement van ca. 50 m2 met twee slaapkamers en een balkon op het zuiden, gelegen in populaire buurt "De Baarsjes".

Locatie en bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen nabij het Vondelpark, Rembrandtpark en Erasmuspark. Hier kun je de hele zomer genieten de zon en heerlijk picknicken, wandelen en hardlopen. De woning ligt in aan een groot plein, in een gezellige buurt binnen de ring in Amsterdam West, in het populaire (voormalige) stadsdeel De Baarsjes. De Baarsjes is een hippe en levendige buurt en er zijn veel leuke cafés, pop-up stores, hippe koffiezaakjes en restaurants te vinden (o.a. De Hallen, Floor 74, Frits, Edel, Café Zurich, De Marktkantine, Bar Spek en nog veel meer). Een Dirk v/d Broek, Albert Heijn en Stach bevinden zich op loopafstand van de woning. Ook zijn er diverse basisscholen in de buurt. Met de fiets ben je in 10 minuten in de Jordaan en in maximaal een kwartiertje in hartje centrum. Openbaar vervoer verbindingen zijn om de hoek (o.a. tram 7, 13 en 17), en Station Lelylaan is maar een paar haltes verder. Ook de bereikbaarheid is goed: je zit zo op de A10 maar met voldoende afstand om er niets van mee te krijgen. Parkeren kan betaald of met een parkeervergunning.

Indeling:
Entree, hal met toegang tot de grote woonkamer met zijkamer (voorheen derde slaapkamer). Aan de rustige achterzijde zijn de 2 slaapkamers met beide openslaande deuren naar het balkon (Z). Badkamer met douche, toilet en wastafel. Tussen de slaapkamers zit de dichte keuken met standaard keukenblok.

Erfpacht:
Deze woning ligt op grond, welke eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar aan de gemeente dient te betalen bedraagt € 344,54 per jaar. Het huidige tijdvak loopt tot en met 15 augustus 2053. De canon wordt jaarlijks geïndexeerd. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1929
- Woonoppervlak ca. 50 m2
- Balkon op het Zuiden
- Gelegen aan een plein
- Projectnotaris: De Jong & De Nerée in Den Haag i.s.m. Berlaar te Amstelveen
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed