Sold

Sold: Castorplein 17, 1033 GE Amsterdam

€275,000
€2,594.34/m2
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 106 m²
Liveable area 71 m²

Note

General

Dit is een sfeervolle woning die ligt aan een rustig pleintje in een kindvriendelijke buurt en is voorzien van een zonnige tuin!

In het oude dorpje Tuindorp Oostzaan is deze goed onderhouden tussenwoning gelegen met zonnige achtertuin. De gezellige buurt met het kenmerkende dorpse karakter heeft voor de Gemeente Amsterdam (terecht) een monumentale waarde! Er zijn veel voorzieningen in de direct... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4056747
Asking price €275,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 08 June 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 106 m²
Effective area 71 m²
Content 250 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Unobstructed view
Boiler
Type of boiler Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2008
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has an alarm Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has ventilation Yes

Definition

Dit is een sfeervolle woning die ligt aan een rustig pleintje in een kindvriendelijke buurt en is voorzien van een zonnige tuin!

In het oude dorpje Tuindorp Oostzaan is deze goed onderhouden tussenwoning gelegen met zonnige achtertuin. De gezellige buurt met het kenmerkende dorpse karakter heeft voor de Gemeente Amsterdam (terecht) een monumentale waarde! Er zijn veel voorzieningen in de directe omgeving. Op, onder andere, het Zonneplein bevinden zich vele buurtwinkels. Iets verderop bevindt zich het winkelcentrum Boven't Y en Molenwijk. Ook het NDSM terrein is binnen een paar minuten te bereiken! Tuindorp Oostzaan heeft een uitstekende verbinding met de Ringweg en het openbaar vervoer. Voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur. De meeste woningen in Tuindorp Oostzaan zijn dicht op elkaar gebouwd, maar deze woning heeft vrij uitzicht aan de voorzijde op een rustig pleintje!

De karakteristieke woning heeft een lichte, doorzon woonkamer voorzien van een mooie laminaatvloer en gestucte wanden en plafond. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een inbouwoven, 5-pits gasfornuis en afzuigkap. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een kleine hal, waar zich het toilet en een trapkast bevinden. De tuin is geheel betegeld, behoorlijk diep en daardoor heel zonnig. Op het middenterrein, op enkele meters van de tuin, bevindt zich nog een berging.

Op de eerste verdieping heb je beschikking over twee slaapkamers. De badkamer is luxe afgewerkt en voorzien van een douchecabine, tweede toilet, dubbele wastafel en wasmachineaansluiting (in 2015 gerenoveerd). Verder is er nog een kleinere kamer op de eerste verdieping, deze zou kunnen dienen als werkkamer of bergkast.

Door middel van een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Ondanks de schuine kap en beperkte hoogte, is hier een fraaie slaapkamer gerealiseerd met twee dakvensters en is er voldoende bergruimte en de CV combiketel.

De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. In 2016 is de buitenkant van de gehele woning door een professioneel bedrijf geschilderd!

Indeling:
Begane grond: Entree, portaal, doorzon woonkamer, open keuken, hal, trapkast, toiletruimte, tuin, berging op middenterrein.

1e verdieping: Ruime overloop, 2 slaapkamers, badkamer, kleine kamer.

2e verdieping: 1 slaapkamer, bergruimte en CV ketel.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar ca. 1930
• Woonoppervlakte ca. 71 m2
• Erfpacht afgekocht tot 15-02-2050
• Sprake van een beschermd stads- dorpsgezicht
• Gelegen in karakteristiek dorp Tuindorp Oostzaan
• Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed