Sold

Sold: Chasséstraat 10III, 1057 JD Amsterdam

€250,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 46 m²

Note

General

Goed ingedeeld en licht 3-kamer appartement van 46 m2 met twee slaapkamers en een balkon op het oosten, gelegen in de populaire Chassebuurt!

Locatie en bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen nabij het Vondelpark, Rembrandtpark en Erasmuspark. Hier kun je de hele zomer genieten de zon en heerlijk picknicken, wandelen en hardlopen. De woning ligt in een gezellige buurt binnen de ring in Ams... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1929
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/3739897
Asking price €250,000
Service costs €98
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 07 November 2017
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 4th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1929
Surfaces and content
Effective area 46 m²
Content 155 m³
Surface area external, linked storage rooms 3 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Energy consumption
Energy certificate G
Boiler
Type of boiler Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2008
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a balcony Yes

Definition

Goed ingedeeld en licht 3-kamer appartement van 46 m2 met twee slaapkamers en een balkon op het oosten, gelegen in de populaire Chassebuurt!

Locatie en bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen nabij het Vondelpark, Rembrandtpark en Erasmuspark. Hier kun je de hele zomer genieten de zon en heerlijk picknicken, wandelen en hardlopen. De woning ligt in een gezellige buurt binnen de ring in Amsterdam West, in het populaire (voormalige) stadsdeel De Baarsjes. De Baarsjes is een hippe en levendige buurt en er zijn veel leuke cafés, pop-up stores, hippe koffiezaakjes en restaurants te vinden (o.a. De Hallen, Floor 74, Frits, Edel, Café Zurich, De Marktkantine, Bar Spek en nog veel meer). Ook zijn er diverse basisscholen in de buurt. Met de fiets ben je in 10 minuten in de Jordaan en in maximaal een kwartiertje in hartje centrum. Openbaar vervoer verbindingen zijn om de hoek (o.a. tram 7, 13 en 17). Parkeren kan betaald of met een parkeervergunning.

Indeling:
Entree, hal met toegang tot de grote woonkamer. Twee slaapkamers, waarvan één grote hoofdslaapkamer met vaste kasten. Badkamer met douche en wastafel. Het toilet is separaat. Keuken v.v. standaard keukenblok.

Erfpacht:
Deze woning ligt op grond, welke eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar aan de gemeente dient te betalen bedraagt € 332,56 per jaar. Het huidige tijdvak loopt tot en met 31 mei 2049. De canon wordt jaarlijks geïndexeerd. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1929
- Woonoppervlak 46 m2
- Balkon op het oosten
- Servicekosten bedragen € 98,04 per maand
- Projectnotaris: De Jong & De Nerée in Den Haag i.s.m. Berlaar te Amstelveen
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed