Sold

Sold: Chasséstraat 11huis, 1057 HV Amsterdam

€599,000
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Liveable area 107 m²

Note

General

Strakke en mooi afgewerkte 4-kamer benedenwoning van 107 m2 met tuin op het westen, gelegen in de populaire Chassebuurt!

Locatie en bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen nabij het Vondelpark, Rembrandtpark en Erasmuspark. Hier kun je de hele zomer genieten van de zon en heerlijk picknicken, wandelen en hardlopen. De woning ligt in een gezellige buurt binnen de ring in Amsterdam West, in... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
    Year of construction 1923
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/4190027
Asking price €599,000
Service costs €112
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 30 November 2018
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1923
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 107 m²
Content 355 m³
Garden area 34 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation West
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler Intergas
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a bath Yes
Garden available Yes

Definition

Strakke en mooi afgewerkte 4-kamer benedenwoning van 107 m2 met tuin op het westen, gelegen in de populaire Chassebuurt!

Locatie en bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen nabij het Vondelpark, Rembrandtpark en Erasmuspark. Hier kun je de hele zomer genieten van de zon en heerlijk picknicken, wandelen en hardlopen. De woning ligt in een gezellige buurt binnen de ring in Amsterdam West, in het populaire (voormalige) stadsdeel De Baarsjes. De Baarsjes is een hippe en levendige buurt en er zijn veel leuke cafés, pop-up stores, hippe koffiezaakjes en restaurants te vinden (o.a. De Hallen, Floor 74, Frits, Edel, Café Zurich, De Marktkantine, Bar Spek en nog veel meer). Ook zijn er diverse basisscholen in de buurt. Met de fiets ben je in 10 minuten in de Jordaan en in maximaal een kwartiertje in hartje centrum. Openbaar vervoer verbindingen zijn om de hoek (o.a. tram 7, 13 en 17). Parkeren kan betaald of met een parkeervergunning.

Indeling:
Entree, hal met waskast en separate toiletruimte met hangend closet, twee slaapkamers aan de voorzijde, centraal de badkamer met douchehoek, ligbad en dubbel wasmeubel, het sanitair is strak afgewerkt met beton-ciré.

De woning is 2,5 meter uitgebouwd, waardoor er een ruime woonkeuken is gecreëerd, naast de riante woonkamer aan tuinzijde. De keuken is v.v. van diverse inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser en twee (stoom)ovens. De derde slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde.

De tuin is ca. 8,5 meter breed, gelegen op het zonnige westen, heeft een ruime berging en vrij gelegen aan een ruime binnen(sier)tuin.

Erfpacht:
Deze woning ligt op grond, welke eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar aan de gemeente dient te betalen is afgekocht tot 31 mei 2060.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1923
- Woonoppervlak 107 m2
- Tuin op het westen
- Servicekosten bedragen ca. € 112,- per maand
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed