Sold

Sold: Corversbosstraat 109, 1024 KK Amsterdam

€190,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 78 m²

Note

General

Ruim (bijna 80 m2) 4 KAMER appartement op de tweede verdieping met balkon aan de voor en achter (zuid-) zijde!

Het appartement heeft een aantrekkelijke indeling. Zo is er een duidelijke verbinding tussen de leefruimtes (keuken en woonkamer) en het slaapgedeelte met de badkamer. De keuken is gesloten, en hoewel voorzien van een eenvoudige opstelling, groot genoeg voor het creëren van een echte... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1968
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/3776821
Asking price €190,000
Service costs €72
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 15 December 2017
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1968
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 78 m²
Content 240 m³
Surface area external, linked storage rooms 12 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Boiler
Type of boiler HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2012
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has ventilation Yes

Definition

Ruim (bijna 80 m2) 4 KAMER appartement op de tweede verdieping met balkon aan de voor en achter (zuid-) zijde!

Het appartement heeft een aantrekkelijke indeling. Zo is er een duidelijke verbinding tussen de leefruimtes (keuken en woonkamer) en het slaapgedeelte met de badkamer. De keuken is gesloten, en hoewel voorzien van een eenvoudige opstelling, groot genoeg voor het creëren van een echte leefkeuken. Vanuit de keuken is er toegang tot een klein, maar handig balkon. Het balkon aan de andere zijde en over de volle breedte van het appartement is gelegen op het zuiden en bereikbaar vanuit de slaapkamers en de woonkamer. Hadden we al gezegd dat er drie slaapkamers zijn!

Indeling:
Via het trappenhuis bereiken we het appartement. Op de gang bevindt zich de meterkast en nog een handige bergruimte. Eenmaal in het appartement zien we direct de ruime en lichte woonkamer met toegang tot het balkon en een handige vaste kast. In het verlengde van de woonkamer, aan de voorzijde van het complex, bevindt zich de keuken. De keuken heeft een eenvoudige, maar functionele opstelling. Vanuit de keuken is er toegang tot een klein balkon. Via de gang zijn de drie slaapkamers, het toilet en de badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van een ligbad en een wastafel. Ook treffen we een aansluiting voor een wasmachine. In vrijwel alle kamers en vertrekken (w.o. ook de gang) zit vaste kastruimte. Op de begane grond van het complex bevindt zich nog een berging.

Omgeving:
Dit ruime appartement is gelegen in een rustige, groene en kindvriendelijke omgeving in Amsterdam Noord. Er zijn voldoende scholen, winkels (winkelcentrum Boven ’t IJ en Waterlandplein op loopafstand) en uitvalswegen in de nabije omgeving en je kunt je auto gratis parkeren in de straat. De bereikbaarheid van de woning is uitstekend, binnen enkele minuten rijd je op de ringweg A10 of ben je in het centrum van Amsterdam met de pont achter het Centraal Station of via de IJ-tunnel. Tevens zijn er voldoende opstappunten voor het openbaar vervoer op loopafstand. In de Toekomst zal de bereikbaarheid nog beter worden met de komst van de Noord/Zuidlijn.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1968
- Woonoppervlakte ca. 78 m2
- Erfpacht afgekocht tot 16 augustus 2053
- Servicekosten € 72,33 p/m
- Actieve VvE met professionele beheerder
- Eigen CV installatie
- Groot balkon op het zuiden
- Vrij parkeren voor de deur!

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van de woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed