New for sale

For sale: Corversbosstraat 79, 1024 KJ Amsterdam

€239,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 78 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

Ben je op zoek naar een gezellig en fijn appartement waar je meteen in kunt gaan wonen? Wij hebben een ruim 4 KAMER appartement op de derde verdieping met balkon aan de voor en achterzijde beschikbaar!

Het appartement heeft een aantrekkelijke indeling. Zo is er een duidelijke verbinding tussen de leefruimtes (keuken en woonkamer) en het slaapgedeelte met de badkamer. Vanuit de keuken is er toeg... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
    Year of construction 1968
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4714734
Asking price €239,000
Status New for sale
Acceptance By consultation
Last updated 23 August 2019
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1968
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 78 m²
Content 254 m³
Surface area external, linked storage rooms 11 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Sheltered location
Features
Water heating Central heating system
Has cable TV Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes

Definition

Ben je op zoek naar een gezellig en fijn appartement waar je meteen in kunt gaan wonen? Wij hebben een ruim 4 KAMER appartement op de derde verdieping met balkon aan de voor en achterzijde beschikbaar!

Het appartement heeft een aantrekkelijke indeling. Zo is er een duidelijke verbinding tussen de leefruimtes (keuken en woonkamer) en het slaapgedeelte met de badkamer. Vanuit de keuken is er toegang tot een klein, maar handig balkon. Het balkon aan de andere zijde en over de volle breedte van het appartement is gelegen op het zuiden en bereikbaar vanuit de slaapkamers en de woonkamer. Het zonnetje schijnt er van vroeg in de middag tot zonsondergang.

In de onderbouw tref je een ruime berging van 8 m2 aan. Goed voor het plaatsen van fietsen en overige spullen.

Indeling:
Via het trappenhuis bereiken we het appartement. Op de gang bevindt zich de meterkast en nog een handige bergruimte. Eenmaal in het appartement zien we direct de ruime en lichte woonkamer met toegang tot het balkon. In het verlengde van de woonkamer, aan de voorzijde van het complex, bevindt zich de moderne keuken. Vanuit de keuken is er toegang tot een klein balkon. Via de gang zijn de drie slaapkamers, het toilet en de badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van een douche met glazen wand en een wastafel. Ook treffen we een aansluiting voor een wasmachine. In vrijwel alle kamers en vertrekken (w.o. ook de gang) zit vaste kastruimte.

Omgeving:
Dit ruime appartement is gelegen in een rustige, groene en kindvriendelijke omgeving in Amsterdam Noord. Er zijn voldoende scholen, winkels (winkelcentrum Boven ’t IJ en Waterlandplein op loopafstand) en uitvalswegen in de nabije omgeving en je kunt je auto gratis parkeren in de straat. De bereikbaarheid van de woning is uitstekend, binnen enkele minuten rijd je op de ringweg A10 of ben je in het centrum van Amsterdam met de pont achter het Centraal Station of via de IJ-tunnel. Tevens zijn er voldoende opstappunten voor het openbaar vervoer op loopafstand.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 78 m2
- Erfpacht afgekocht t/m augustus 2053
- Servicekosten € 75 p/m
- Actieve VvE met professionele beheerder
- Groot balkon op het zuiden
- Vrij parkeren voor de deur!
- Verhuur van dit appartement is NIET toegestaan

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed