Sold

Sold: Daguerrestraat 162, 1087 DJ Amsterdam

€300,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 81 m²

Note

General

Opzoek naar het heerlijk twee-slaapkamer-appartement (voorheen drie) met prachtig uitzicht? Dan is dit uw kans! Dit appartement voldoet volledig aan deze voorwaarde. Het prachtige uitzicht over het Markermeer zorgt ervoor dat alledaagse beslommeringen van je afvallen zodra je de woning betreedt. Van de botenparade van en naar het IJ, tot en met de dijkwoningen van Durgerdam, je ziet het allemaal v... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
    Year of construction 2005
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/3915416
Asking price €300,000
Service costs €89
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 16 February 2018
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2005
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 81 m²
Content 250 m³
Surface area external, linked storage rooms 7 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Outdoors
Location Residential area
Unobstructed view
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has ventilation Yes

Definition

Opzoek naar het heerlijk twee-slaapkamer-appartement (voorheen drie) met prachtig uitzicht? Dan is dit uw kans! Dit appartement voldoet volledig aan deze voorwaarde. Het prachtige uitzicht over het Markermeer zorgt ervoor dat alledaagse beslommeringen van je afvallen zodra je de woning betreedt. Van de botenparade van en naar het IJ, tot en met de dijkwoningen van Durgerdam, je ziet het allemaal vanuit je luie stoel in de woonkamer. Het appartement zelf is van alle gemakken voorzien!

De woning is gelegen op het Haveneiland West op IJburg, nabij winkels en openbaar vervoer. Het appartement is goed bereikbaar met de auto via de Ring A-10 afslag S 114 en zowel met de tram als met de bus. Op loopafstand bevinden zich stadsstrand, familiestrand, parken, scholen en speelterreinen, alsmede de jachthaven met diverse cafés en restaurants.

Appartement
Entree (via lift of trap) op de tweede verdieping aan het einde van de galerij. Je komt binnen in de hal met meterkast en stadsverwarmingsunit. Een geschikte plek voor de jassen en schoenen. Bij binnenkomst kom je direct in de nette keuken welke voorzien is van verschillende inbouwapparatuur. Vanuit de keuken kom je binnen in de heerlijke lichte en ruime woonkamer. Deze is voorzien van veel raampartijen, waardoor je geweldig zicht hebt op een fantastisch uitzicht over het IJ-meer! Via de woonkamer kom je in de tweede hal en heb je toegang tot meerdere vertrekken. De keurig betegelde badkamer is voorzien een douche en wastafel. Separaat toilet met fontein. Twee aparte kasten welke een is voorzien van de wasmachine-aansluiting. Vanuit de hal is de ruime slaapkamer te betrekken welke zich bevindt aan de voorzijde. Via de slaapkamer is het overdekte terras bereikbaar waar je zowel in de zomer- als wintermaanden heerlijk kunt vertoeven. Deze is tevens gelegen op het zuidwesten!

In de onderbouw is een separate berging aanwezig.

Het complex is gebouwd en gesplitst in appartementsrechten in 2005. De actieve VVE bestaat uit 96 appartementsrechten en wordt professioneel beheerd. De maandelijkse servicekosten bedragen circa € 89,84,-.

Bijzonderheden:
- Modern, goed onderhouden complex
- Ligging aan het eind van de galerij, dus rustig gelegen met terras op het zuidwesten
- Fantastisch vrij uitzicht over het IJ-meer!
- Actieve VVE
- Erfpacht met afgekochte canon t/m 31-08-2055
- Twee slaapkamers zijn gemakkelijk te creëren!
- Berging in onderbouw
- Oplevering in overleg

Floor plans

Extra

Recently viewed