Sold

Sold: Dijkgraafplein 389, 1069 EV Amsterdam

€249,000
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Liveable area 100 m²

Note

General

Zeer ruime, nette 4-kamer maisonnette van 100 m2 gelegen op de 11e en 12e verdieping met een zonnig balkon op het zuid-westen!

Dit ruime appartement is gelegen in dit zeer goed onderhouden complex aan het Dijkgraafplein in Amsterdam Nieuw-West, welke zelfs benoemd is tot gemeentelijk monument. Het complex beschikt over een tweetal liften en wordt professioneel beheerd door een actieve en finan... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, maisonette, apartment
    Year of construction 1969
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/3817146
Asking price €249,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 20 March 2018
Construction
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Type of construction Existing estate
Year of construction 1969
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 100 m²
Content 316 m³
Surface area external, linked storage rooms 3 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate E
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Has a balcony Yes

Definition

Zeer ruime, nette 4-kamer maisonnette van 100 m2 gelegen op de 11e en 12e verdieping met een zonnig balkon op het zuid-westen!

Dit ruime appartement is gelegen in dit zeer goed onderhouden complex aan het Dijkgraafplein in Amsterdam Nieuw-West, welke zelfs benoemd is tot gemeentelijk monument. Het complex beschikt over een tweetal liften en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging Van Eigenaren.

Indeling:
11e verdieping: Je komt binnen in de ruime hal van waaruit je toegang hebt tot het eerste separate toilet en de woonkamer. De ruime doorzon woonkamer geeft toegang tot de in 2011 gerenoveerde open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heb je tevens toegang tot het op het zuidwesten gesitueerde balkon met een vrij uitzicht. Via de interne trap kom je naar de bovenliggende verdieping.

12e verdieping: Vanuit de woonkamer ga je met de vaste trap omhoog naar de slaapverdieping waar je 3 ruim bemeten slaapkamers vindt, een nette badkamer (2011) voorzien van douchecabine, toilet en wastafel, en tot slot een ruime inpandige berging. In de onderbouw bevindt zich nog een berging, die het geheel compleet maakt.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
Het appartement is gelegen in het voormalige Osdorp in Amsterdam Nieuw-West. De wijk kenmerkt zich door z’n uitstekende woonmilieu en centrale ligging ten opzichte van Haarlem, Hoofddorp, Schiphol. De uitvalswegen A4, A9 en A10 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Op steenworp afstand vind je diverse winkels op onder andere het Osdorpplein, Tussenmeer, de Osdorper Ban en natuurlijk op het Dijkgraafplein zelf. Tevens vind je op loopafstand diverse openbaar vervoermogelijkheden; onder andere tramlijn 17 brengt je in “no time” naar het centrum van de stad. Rondom het complex vind je voldoende mogelijkheid om gratis te parkeren.

Algemeen:
- Bouwjaar 1969
- Appartementsrecht
- Servicekosten bedragen € 285 per maand (inclusief opstalverzekering, reservering onderhoud en stookkosten € 75,-)
- Het appartement is gelegen op EIGEN GROND
- Het gehele appartement is voorzien van dubbele beglazing
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed