For sale: Diopter 74, 1025 MS Amsterdam

€495,000
€4,459.46/m2
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 111 m²
Liveable area 124 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Ben jij opzoek naar een royale tussenwoning van maar liefst 124 m2 woonoppervlakte op een top locatie? Dit is jouw kans! Deze royaal opgezette woning is fantastisch te benoemen met een carport, een heerlijke zonnige voortuin, meerdere balkon en is aan het water gelegen! Kortom, een zeer complete woning in een rustige, vrije en groene omgeving met vele voorzieningen, uitvalswegen en de voordelen va... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Year of construction 1998
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4436592
Asking price €495,000
Acceptance By consultation
Last updated 05 June 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1998
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 111 m²
Effective area 124 m²
Content 310 m³
Surface area external, linked storage rooms 24 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location At waterside
Near park
Residential area
Unobstructed view
Garden
Type Front yard
Main garden Yes
Orientation South
Condition Well maintained
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Shower
Sink
Parking Carport
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Has ventilation Yes

Definition

Ben jij opzoek naar een royale tussenwoning van maar liefst 124 m2 woonoppervlakte op een top locatie? Dit is jouw kans! Deze royaal opgezette woning is fantastisch te benoemen met een carport, een heerlijke zonnige voortuin, meerdere balkon en is aan het water gelegen! Kortom, een zeer complete woning in een rustige, vrije en groene omgeving met vele voorzieningen, uitvalswegen en de voordelen van Amsterdam centrum in de buurt.

Omgeving:
De woning is gelegen in een kindvriendelijke, groene en ruim opgezette buurt in Amsterdam Noord met vele voorzieningen in de directe omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen kun je gebruik maken van het vernieuwde Banne winkelcentrum. Daarnaast is ook het winkelcentrum “Boven het IJ” erg dichtbij en daar vind je een grote diversiteit aan winkels. Met de auto zit je binnen enkele minuten op de ringweg A10. De IJplein pont naar Amsterdam Centraal Station is op fietsafstand, de busverbinding naar het bruisende Centrum van Amsterdam op loopafstand en de nieuwe Noord/Zuidlijn is op loopafstand gelegen. Met de metro ben je met een kwartier aan de andere kant van de stad!

Voor ontspanning ga je naar het Waterland of naar één van de gezellige restaurantjes op het Purmerplein, de Nieuwendammerdijk of het NDSM-terrein. Ook het recreatiegebied ’t Twiske is op fietsafstand. Dit recreatiegebied heeft diverse recreatieve mogelijkheden zoals, fiets- en wandelroutes of gewoon een heerlijk stukje varen. Amsterdam Noord zet in hoog tempo haar achterstand om in een voorsprong op alle gebieden: het nieuwe filmmuseum het EYE, de Tolhuistuin, met een (Paradiso)concertzaal, veel cultuur aanbod op zowel het NDSM terrein, als ook het Stork terrein aan de oostoever met ateliers, festivals en veel jonge frisse initiatieven op allerlei gebieden en een nieuwe bioscoop naast de wijk; dus Amsterdam ligt niet meer aan de Amstel maar aan het IJ.

Indeling:

Begane grond
Aan de voorzijde kan je, je auto kwijt onder de carport. Tevens is hiernaast de heerlijke en ruime voortuin gelegen. Via de voortuin kom je binnen in de woning. Via het entree kom je binnen in de hal en heb je aan de voorzijde een interne berging. Deze is ook separaat toegankelijk. De hal geeft toegang meerdere vertrekken. Zo is aan de voorzijde de eerste slaapkamer gelegen. Deze heeft een eigen badkamer welke voorzien is van een ligbad en een wastafel. Aan de achterzijde heb je een zeer nette woonkeuken. Deze woonkeuken is o.a. voorzien van verschillende inbouwapparatuur. De grote ruimte geeft plek voor een heerlijke eethoek, waardoor je hier met gasten heerlijk kan dineren. Via deze ruimte is het balkon te betreden welke gelegen is aan het water. Op de hal zijn tevens de meterkast, de wasruimte en de trap naar de eerste verdieping gesitueerd.

Eerste verdieping
Via de trap kom je op de eerste verdieping. Deze woonverdieping betreft een heerlijke open ruimte en kan op verschillende manieren worden ingedeeld. Tevens is ook hier een heerlijk balkon aan de voorzijde welke gelegen is op het Zuiden.

Tweede verdieping
Via de overloop zijn meerdere vertrekken te betreden. Deze verdieping betreft twee slaapkamers. Een aan de voor en en een aan de achterzijde en zijn ruim van formaat. Daarnaast is er een nette tweede badkamer gesitueerd welke voorzien is van een douche en een wastafel. Het toilet is separaat. De CV-installatie bevindt zich daarnaast.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1998
- Woonoppervlak: 124 m2
- 3 ruime slaapkamers met 2 badkamers
- Terras aan het water en voortuin op het zonnige Zuiden!
- Parkeren op eigen terrein onder de carport
- Erfpacht afgekocht tot 31/05/2047
- Oplevering in overleg

Floor plans

Extra

Recently viewed