Sold subject to conditions

For sale: Dolingadreef 201, 1102 WT Amsterdam

€149,500
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 50 m²

Note

Kant-en-klaar 2-kamer starters appartement op de bovenste verdieping!

Kant-en-klaar 2-kamer starters appartement op de bovenste verdieping!

Dit moderne en lichte 2-kamer appartement is gelegen in het groenste stadsdeel van Amsterdam op de vierde verdieping van een verzorgd appartementencomplex. De ligging van het appartement is centraal ten opzichte van diverse voorzieningen en faciliteiten. Zo bevindt zich op loopafstand de Campus Diemen Zuid. Hier is een gezel... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 24185/3960519
Fixed price €149,500
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 01 March 2018
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 5th floor
Type of construction Existing estate
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 50 m²
Content 151 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Unobstructed view
Sheltered location
Boiler
Type of boiler Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2014
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has cable TV Yes

Definition

Kant-en-klaar 2-kamer starters appartement op de bovenste verdieping!

Dit moderne en lichte 2-kamer appartement is gelegen in het groenste stadsdeel van Amsterdam op de vierde verdieping van een verzorgd appartementencomplex. De ligging van het appartement is centraal ten opzichte van diverse voorzieningen en faciliteiten. Zo bevindt zich op loopafstand de Campus Diemen Zuid. Hier is een gezellig centrum gekomen met een Fitness & Health Centrum, basketbalveld, tennisbaan, winkels, detailhandel, restaurants en bars. In de nabije omgeving bevindt zich verder het Nelson Mandelapark, winkelcentrum Amsterdamse Poort voor uw dagelijkse boodschappen, Woonboulevard Villa Arena, bioscoop Pathé Arena, AFAS Live en de Ziggo Dome. Daarnaast liggen op gepaste afstand het groen- en recreatiegebied Ouderkerkerplas, diverse lage- en hoge scholen en het Academisch Medisch Centrum (AMC). De bereikbaarheid is uitstekend met in de nabije omgeving diverse uitvalswegen (A1, A2, A9 en A10). Voor wat betreft het openbaar vervoer ligt op 5 minuten loopafstand het metrostation Venserpolder waar lijn 53 je in ca. 10 minuten naar het centrum van Amsterdam brengt. Ook metro- en treinstation Bijlmer ArenA, Strandvliet en Duivendrecht liggen in de directe omgeving. Met de trein ben je binnen ca. 15 minuten op Schiphol, Utrecht of Amsterdam Centraal.

Globale indruk:
Dit leuke en speelse 2-kamer appartement is gelegen op de bovenste verdieping van het appartementencomplex. De woning is netjes onderhouden en voorzien van een laminaat, die is doorgelegd in de gehele woning. De woonkamer kenmerkt zich door de vele lichtinval door de grote raampartijen. De moderne, dichte keuken van 2013 is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een 4- pits gaskookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, koelkast en vriezer. Tevens bevindt zich hier de wasmachineaansluiting, CV ketel van Intergas (2014) en de keuken biedt de keuken toegang tot het franse balkon. In 2016 is de volledig betegelde badkamer gemoderniseerd en voorzien van een moderne wastafel met meubel, een inloopdouche met regen en handdouche, staand toilet en een designradiator. Het appartement is verder voorzien van een royale slaapkamer aan de voorzijde van de woning.
Tot slot is er een gemeenschappelijke berging gelegen in de onderbouw van het complex.

Samenvattend: een heerlijk appartement dat je zo kunt betrekken!!

Bijzonderheden:
• Bouwjaar ca. 1984
• Woonoppervlakte ca. 50m2
• Servicekosten € 90,43 per maand
• Erfpacht afgekocht t/m 31-01-2035
• In 2016 is de moderne badkamer vernieuwd
• Cv-ketel van Intergas (2014)
• De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
• Gemeenschappelijke berging in de onderbouw
• Actieve en financieel gezonde VvE
• Er zijn voldoende openbare parkeervoorzieningen aanwezig. Vanaf 01-04-2018 wordt dit blauwe zone. Bewoners kunnen een ontheffing aanvragen voor de blauwe zone. De kosten hiervoor bedragen € 110,- voor 2 jaar
• Perfect gelegen, alle voorzieningen binnen handbereik
• De koopakte wordt bij een notaris getekend volgens Amsterdams model
• Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed