Sold

Sold: Dollardpad 16, 1025 XG Amsterdam

€350,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 88 m²

Note

General

Modern en ruim 3-kamer-appartement op de vierde verdieping en op loopafstand van het Noord/Zuid-lijn station!

Naast het park en de winkels van het Buikslotermeerplein staat in de luwte dit moderne complex dat van alle gemakken is voorzien. Met de auto rijd je zo de parkeerkelder in en neem je de lift naar de vierde verdieping. Hier kijk je uit over het groen alsof je de stad volledig bent ontvl... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 2009
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4203400
Asking price €350,000
Service costs €104
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 05 November 2018
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 4th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2009
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 88 m²
Content 274 m³
Surface area external, linked storage rooms 7 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Unobstructed view
Boiler
Type of boiler Combiketel
Heating source Gas
Year of manufacture 2009
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Underground garage
Has a bath Yes
Has a balcony Yes
Has a garage Yes
Has ventilation Yes

Definition

Modern en ruim 3-kamer-appartement op de vierde verdieping en op loopafstand van het Noord/Zuid-lijn station!

Naast het park en de winkels van het Buikslotermeerplein staat in de luwte dit moderne complex dat van alle gemakken is voorzien. Met de auto rijd je zo de parkeerkelder in en neem je de lift naar de vierde verdieping. Hier kijk je uit over het groen alsof je de stad volledig bent ontvlucht.

Indeling:

Je stapt het appartement binnen waar je direct een handige bergruimte aantreft. Hier zijn de aansluitingen voor het witgoed en cv-opstelling.

Verder de hal in zijn twee goed bemeten slaapkamers toegankelijk. Beide slaapkamers zijn afgewerkt met een lichte kleur op de wanden en een laminaatvloer. Hier heb je meer dan voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed. Aan de linkerzijde ligt een separaat toilet en een strakke moderne badkamer.

Aan het einde van de hal stap je de riante woonkamer met open keuken binnen. De keuken is uitgevoerd met witte fronten en een zwart werkblad. Ook de nodige inbouwapparatuur is aanwezig.

De woonkamer kenmerkt zich door de prettige lichtinval. Heerlijk die grote ramen waar het daglicht aangenaam naar binnen valt. De woonkamer biedt meer dan voldoende plaats voor een grote zithoek en een gezellige eethoek. Het mooie contrast van de lichte laminaatvloer en de lichte wanden zorgen voor de perfecte basis voor je eigen woonstijl.

In de woonkamer is tevens een inpandige serre. Je kunt de schuifpui naar het balkon open zetten om zo optimaal te genieten op warme dagen en te genieten van het prachtige uitzicht.

Locatie
Je gaat wonen op een perfecte locatie. Gezellig even naar het winkelcentrum, talloze winkeltjes en een markt tref je allemaal op loopafstand. Daarnaast is er ook een goede ontsluiting naar de Amsterdamse binnenstad met de bus. Ook de diverse uitvalswegen zijn goed te bereiken. Even ontspanning op zoeken? Geen probleem! Er zijn goede uitvalswegen naar omliggende karakteristieke dorpjes, weilanden en diverse parken zoals het Noorderpark en het Twiske. In de buurt zijn er zwembaden, voorzieningen voor ouderen, sportscholen, basisscholen, musea, bioscoop (binnenkort eentje op loopafstand), een ziekenhuis, een ruime keuze aan diverse restaurants in de meest hippe wijken en nog véél meer!

Bijzonderheden:
- Snelle oplevering mogelijk
- Sevickosten 104,26 per maand
- Erfpacht is afgekocht tot 31-2057
- Gezonde en actieve VVE

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren jou en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed