Sold

Sold: Dom H. van der Laanstraat 10, 1064 DC Amsterdam

€385,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Liveable area 136 m²

Note

General

Prachtige eengezinswoning van 136 m2 gelegen in een geliefde kindvriendelijke buurt op loopafstand van het Sloterpark. Het is een zeer aangename eengezinswoning met veel lichtinval door de vele en grote raampartijen op het zuiden.

Indeling:

Begane grond:
Bij binnenkomst kom je aan in de hal met aldaar de meterkast en een separaat toilet. Op deze etage is ook een inpandige berging met zowe... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Year of construction 1999
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24550/3856132
Asking price €385,000
Service costs €179
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 05 February 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1999
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 136 m²
Content 425 m³
Surface area external, linked storage rooms 18 m²
Garden area 21 m²
Mapping
Number of floors 4
Number of rooms 5 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler Nefit
Heating source Gas
Year of manufacture 2016
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a bath Yes
Garden available Yes

Definition

Prachtige eengezinswoning van 136 m2 gelegen in een geliefde kindvriendelijke buurt op loopafstand van het Sloterpark. Het is een zeer aangename eengezinswoning met veel lichtinval door de vele en grote raampartijen op het zuiden.

Indeling:

Begane grond:
Bij binnenkomst kom je aan in de hal met aldaar de meterkast en een separaat toilet. Op deze etage is ook een inpandige berging met zowel toegang van binnen, als van buiten. Verder toegang tot de moderne greeploze keuken met deuren naar de zonnige tuin 21 m2 (zuid). De keuken (2015) is voorzien van een quooker en diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser, combi magnetron, brede oven en koel/vriescombinatie.

Eerste verdieping:
Op deze etage bevindt zich de overloop met toegang tot de riante woonkamer. Door het vele natuurlijke licht dat via de grote raampartij binnenkomt, is dit een hele prettige ruimte om te zitten. Op de overloop is een werkruimte gecreëerd.

Tweede verdieping:
Via het trappenhuis kom je in de hal met toegang tot de twee slaapkamers en badkamer met een douchehoek, wasmeubel, hangend toilet en een ligbad. De royale slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. Aan de achterzijde van de woning is nog een slaapkamer gelegen met uitzicht op de tuin.

Derde verdieping:
Op de bovenste verdieping is de wasruimte met CV ketel en de derde slaapkamer. Tevens is hier een fijn dakterras, waar u de gehele dag kunt genieten van de zon.

Locatie en bereikbaarheid:
De woning ligt in de nieuwbouwwijk "Noorderhof" aan de noordzijde van de Sloterplas, jachthaven en het Sloterpark. Dit kleinschalige wijkje is kindvriendelijk en er rijden bijna geen auto's. In de directe omgeving vindt je onder andere diverse scholen, alle winkelvoorzieningen, de Sloterplas met het sloterpark strand en het Sloterparkbad. Sinds kort is Hotel Buiten geopend. Hier kun je lekker eten, drinken en genieten van het prachtige uitzicht. Binnen 15 (fiets)minuten ben je in het hart van Amsterdam. De woning is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram/bus/metro) en met de auto bevind je je snel op diverse uitvalswegen.

Erfpacht:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) is vooruitbetaald tot en met 30 juni 2047. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1999
- Woonoppervlak 136 m2
- 21 m2 tuin en dakterras van 18 m2 op het zuiden
- Servicekosten bedragen €179.- per maand
- VVE bestaat uit 8 leden
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed