For sale: Eerste Atjehstraat 113H, 1094 KG Amsterdam

€400,000
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Liveable area 55 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Een heerlijk licht en ruim 3-kamer-appartement op de BEGANE GROND met TUIN. Dit appartement is gesitueerd in de hippe Indische Buurt met een schitterende tuin op het noordwesten! Met op loopafstand het Javaplein, de Dappermarkt en het Oosterpark is dit een ideale locatie!

Omgeving

Op het Javaplein zijn diverse leuke restaurants, koffiegelegenheden en eetcafés. Zoals de Wilde Zwijnen, de Coff... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
    Year of construction 1910
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4666478
Asking price €400,000
Service costs €68
Acceptance By consultation
Last updated 09 July 2019
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1910
Rooftype Flat
Surfaces and content
Effective area 55 m²
Content 260 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North
Condition Beautifully landscaped
Features
Water heating Central heating system
Garden available Yes
Has a storage room Yes

Definition

Een heerlijk licht en ruim 3-kamer-appartement op de BEGANE GROND met TUIN. Dit appartement is gesitueerd in de hippe Indische Buurt met een schitterende tuin op het noordwesten! Met op loopafstand het Javaplein, de Dappermarkt en het Oosterpark is dit een ideale locatie!

Omgeving

Op het Javaplein zijn diverse leuke restaurants, koffiegelegenheden en eetcafés. Zoals de Wilde Zwijnen, de Coffee Company en het Badhuis. Daarnaast bevinden zich in de directe omgeving tal van diverse leuke hotspots, zoals Bar Basquiat, studio K, hartje Oost, bar LouieLouie, de Biertuin en Vijfnulvijf. Zodra je de deur uitloopt vindt je alles wat je nodig hebt; winkels voor al je dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen! De Albert Heijn zit direct tegenover.
De woning is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer via tram en bus en binnen enkele minuten sta je op het Muiderpoortstation. Met de auto heb je een snelle aansluiting met de Amsterdamse ring en een parkeervergunning is per direct verkrijgbaar.

Het appartement ligt op de begane grond en is volledig gerenoveerd en gesplitst in 2007. De fundering is vernieuwd en de kruipruimte is geïsoleerd. Het interieur is strak afgewerkt met lichte kleurstellingen. Het plafond is maar liefst 3.30 m hoog en dat geeft een zeer ruimtelijk effect! Uitbouw inclusief onderkeldering (gezien hoge plafondhoogte goed mogelijk). Aanbouw van ca. 12 m2 plus onderkeldering van 35m2.

Indeling appartement:

Via de entree kom je in de hal welke toegang geeft tot meerdere vertrekken. De eerste deur aan je rechterzijde geeft toegang tot de ruime woonkamer aan de voorzijde. De woonkamer heeft een heerlijke 4-6 persoons zithoek en een strak afgewerkte witte keuken. De keuken is voorzien van een inbouwvaatwasser, koelkast en weggewerkte afzuigkap.

Vanuit de hal is de luxe betegelde badkamer te betreden welke voorzien is van een inloopdouche en wastafel. Er is ook een separaat toilet met fontein aanwezig op de hal. Tevens bevindt zich op de hal een ruimte met meterkast, wasmachine-aansluiting en opbergruimte. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich twee slaapkamers. Aan de rechterkant de "masterbedroom" en aan de linkerkant de tweede slaapkamer.

Tuin:
Vanuit de tweede slaapkamer heb je toegang tot de tuin. De tuin is fantastisch te noemen! Deze is maar liefst 10,5 meter diep en is gelegen op het noordwesten, waardoor je nog lekker van de avondzon kan genieten op het moment dat je uit je werk thuis komt! Aan de achterzijde is er nog een berging gesitueerd welke nog gelegenheid geeft voor extra bergruimte.

Al om al een heerlijke woning met tuin op een toplocatie!

Bijzonderheden:
- Professioneel beheerde en gezonde VVE
- Woonoppervlakte ca. 55 m2
- Gesplitst en gerenoveerd in 2007
- Appartement gelegen op de begane grond met tuin!
- Erfpacht afgekocht tot en met 31 januari 2057
- Na 2057 €534,- per jaar of voor 01-12-2020 €8383,- eeuwigdurend afkopen
- Combi CV ketel HR (2007)
- VVE wordt professioneel beheerd, waarbij er tevens voldoende kasreserve is
- Servicekosten bedragen € 68,- euro p.m.
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed