Sold

Sold: Emmeline Pankhurststraat 26, 1103 MN Amsterdam

€230,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 98 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

Royaal 4-kamer appartement van circa 98 m2 op de zevende en tevens bovenste verdieping met vrij uitzicht richting de Johan Cruijff ArenA!

Royaal 4-kamer appartement van circa 98 m² op de zevende en tevens bovenste verdieping met vrij uitzicht richting de Johan Cruijff ArenA!

Het kleinschalige en goed onderhouden appartementencomplex met lift bevindt zich in de wijk Nieuw Gerenstein en ligt centraal ten opzichte van diverse voorzieningen en faciliteiten. Zo bevindt zich op loopafstand diverse OV- verbindingen waaronder metrostatio... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Year of construction 1999
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24185/4306153
Asking price €230,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 27 June 2019
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 7th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1999
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 98 m²
Content 292 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate A
Energy index 1
Features
Water heating Centrally supplied
Has a bath Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes

Definition

Royaal 4-kamer appartement van circa 98 m² op de zevende en tevens bovenste verdieping met vrij uitzicht richting de Johan Cruijff ArenA!

Het kleinschalige en goed onderhouden appartementencomplex met lift bevindt zich in de wijk Nieuw Gerenstein en ligt centraal ten opzichte van diverse voorzieningen en faciliteiten. Zo bevindt zich op loopafstand diverse OV- verbindingen waaronder metrostation Ganzenhoef en het winkelcentrum Ganzenpoort met weekmarkt, kinderdagverblijven, basisscholen, fitness clubs en buurtcentra. In de nabije omgeving bevindt zich verder het populaire Arena Park, Johan Cruyff Arena, Pathé bioscoop, AFAS Live, Arena Boulevard, Ziggo Dome en winkelcentrum Amsterdamse Poort. Daarnaast zijn er diverse lage- hoge scholen, het Academisch Medisch Centrum (AMC), het Nelson Mandelapark, Bergwijkpark en het Park de Bijlmerwijde in de directe omgeving te vinden. Het metrostation Ganzenhoef brengt je binnen 15 minuten naar het centrum van Amsterdam. De bereikbaarheid is uitstekend met in de nabije omgeving diverse uitvalswegen (A1, A2, A9, en A10).

Globale indeling:
Entree op de zevende verdieping. Vanuit de hal met meterkast zijn alle vertrekken van dit appartement te bereiken. De loggia en grote raamkozijnen in de woonkamer zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. De loggia is gelegen op het noordwesten. Hierdoor is het tot in de late uurtjes heerlijk toeven in de zon! De halfopen keuken is uitgerust met een eenvoudig keukenblok met inbouwapparatuur, o.a.; 4-pits keramische kookplaat, koel-vriescombinatie en een vaatwasser. De woning beschikt over 3 royale slaapkamers. Evenals de woonkamer zijn deze slaapkamers erg licht door de grote schuiframen die tijdens de bouw zijn geplaatst. De badkamer beschikt over een bad/douchecombinatie en een wastafel. Verder heeft de woning een separaat toilet met fontein. Daarnaast is er middels de hal toegang tot de inpandige berging waar de mechanische ventilatie box en de wasmachineaansluiting zijn gesitueerd. Ten slotte bevindt zich een eigen afgesloten berging in de onderbouw van het complex.

Samenvattend: Een heerlijk 4-kamer appartement op de bovenste verdieping met fantastisch uitzicht, die naar eigen smaak kan worden afgewerkt!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1999
- Woonoppervlakte 98 m²
- Actieve VvE (Pro VvE Beheer)
- Servicekosten € 124,50 per maand
- Afgekochte erfpachtcanon tot en met 31 januari 2048
- Lichte loggia gelegen op het noordwesten
- Verwarming middels stadsverwarming
- Bovenste verdieping
- Vrij uitzicht
- Video-intercom
- Eigen separate berging in de onderbouw
- Complex beschikt over een lift
- Voordeel restitutie overdrachtsbelasting komt ten goede aan verkoper
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Gunstig gelegen ten aanzien van openbaar vervoer en winkels
- Voldoende parkeergelegenheid
- De koopakte zal worden getekend bij de notaris, conform het Amsterdams model
- Oplevering in overleg

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in deze brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de eventuele koopsom. Verkoper en ERA Van De Steege aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Video from friends

Recently viewed