Sold

Sold: Franz Zieglerstraat 144, 1087 HN Amsterdam

€295,000
Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
Liveable area 81 m²

Note

General

Fantastisch gelegen ruim appartement vlakbij winkels, horeca en strand en met uitzicht op het IJMeer! De woning ligt centraal ten opzichte van winkels, horeca, de haven, het Theo van Goghpark en ook stand Blijburg is op loopafstand. Ook ten opzichte van de uitvalswegen en het openbaar vervoer ligt de woning ideaal. De tramhalte is om de hoek en ook de A10 en de A1 zijn uitstekend bereikbaar.

In... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
    Year of construction 2006
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/3710335
Asking price €295,000
Service costs €123
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 28 September 2017
Construction
Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
Floor 6th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2006
Rooftype Flat
Surfaces and content
Effective area 81 m²
Content 257 m³
Surface area external, linked storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has ventilation Yes

Definition

Fantastisch gelegen ruim appartement vlakbij winkels, horeca en strand en met uitzicht op het IJMeer! De woning ligt centraal ten opzichte van winkels, horeca, de haven, het Theo van Goghpark en ook stand Blijburg is op loopafstand. Ook ten opzichte van de uitvalswegen en het openbaar vervoer ligt de woning ideaal. De tramhalte is om de hoek en ook de A10 en de A1 zijn uitstekend bereikbaar.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree op de begane grond.

Eigen entree op de zesde verdieping. Aan de voorzijde kijkt u heerlijk weg over het IJmeer en stapt u uw woning prettig binnen. Bij binnenkomst komt u in de hal terecht waar u meerdere kamers kunt betrekken. Separaat toilet met fontein, meterkast en aan de voorzijde de eerste ruime slaapkamer. Ruime provisieruimte met een wasmachine- en droger aansluiting. De badkamer is zeer luxe betegeld en is voorzien van een design wastafel, radiator en inloopdouche.
Aan de achterzijde bevindt zicht een tweede ruime slaapkamer met toegang tot het zonnige balkon. De woonkamer is zeer ruim bemeten en is voorzien van een zeer luxe woonkeuken! De woonkeuken is v.v. een inductiekookplaat, oven, magnetron, koelkast, vriezer en design afzuigkap. De woonkamer heeft een eethoek en een ruime zitgedeelte en tevens toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen op het Zuiden en is ruim bemeten.

Vereniging van Eigenaren "IJburg blok 48 B Oost" te Amsterdam is gezond en actief. De administratie en het technisch onderhoud wordt gedaan door VvE beheer Amsterdam. De servicekosten bedragen ca. € 123,- per maand.

Omgeving:
De directe omgeving heeft veel te bieden. Aan het eind van de straat het is de gezellige haven met haar boten. Hier zijn in de zomer leuke terrasjes van de diverse restaurants en cafés aan het water, zoals DOK 48 en NAP. Iets verder op fietsafstanden zijn nog meer goede restaurants te vinden zoals Mchi en restaurant Creg. Aan de Pampuslaan, om de hoek, vind je onder andere een schoonheidsstudio , avondwinkel, een uitstekende pizzeria en toko. De dagelijkse boodschappen zijn te vinden bij de twee uitgebreide buurtsupermarkten, de slager, de visboer of de bakker die ook op zondagochtend geopend is! Het strand Blijburg is te zien vanuit de woonkamer, een fijne plek om naar toe te gaan, niet alleen als de zon schijnt maar ook om uit te waaien op andere dagen.
Sporten kan overal op IJburg. Aan de overkant bij sportschool Life & Kicking. Er zijn diverse mogelijkheden om yoga te doen of bootcamps op zondag of door de week, lid te worden van een hardloopvereniging of de dansstudio. Hockey, tennis en voetbal verenigingen zijn er, maar ook diverse waterport scholen zoals een surf- en zeilschool.
Bereikbaarheid en parkeren:
De ligging en de bereikbaarheid zijn uitermate goed. De A1 is snel te bereiken via de tussenweg langs de Maxis en via de andere kant snel naar de A10. Trams en bussen bevinden zich op loopafstand met een directe verbinding, onder andere naar Amsterdam CS en Amsterdam Zuid-Oost.

Kenmerken:
- Bouwjaar 2006
- Erfpacht afgekocht tot 2056
- Mogelijkheid tot separaat parkeerplek in parkeergarage (niet in prijs inbegrepen)
- Servicekosten € 123,- per maand
- Parkeren ook middels parkeervergunning mogelijk (EUR 132,- per jaar)
- Vlakbij strand Blijburg, de haven, diverse horeca en winkels
- Berging in de parkeerkelder
- Oplevering in overleg

Tot slot:
Franz Ziegler (1893 –1939) was een Nederlandse hoffotograaf.
Ziegler leerde de beginselen van het vak van zijn vader en werkte vervolgens bij enkele andere ateliers. Hij studeerde begin jaren twintig aan de Höhere Fachschule für Phototechnik in München, hij beschouwde zichzelf echter als autodidact. Samen met zijn vader werkte hij na zijn studie in diens atelier aan de Nieuwe Markt in Zwolle.
In juni 1927 vestigde Ziegler zich als zelfstandig fotograaf in Den Haag, waar hij het atelier van de overleden hoffotograaf Herman Deutmann overnam. Een maand later maakte hij zijn eerste opdrachten voor het Koninklijk Huis. Hij maakte foto's van meerdere generaties Oranjes, van koningin Emma tot de kleine prinses Beatrix. Vanaf 1928 noemde hij zich hoffotograaf. Een van Zieglers portretten van koningin Wilhelmina werd door Piet Zwart gebruikt voor postzegelontwerpen. In 1937 was hij de trouwfotograaf van prinses Juliana en prins Bernhard. (bron: Wikipedia)

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Recently viewed