Sold

Sold: Fregatstraat 17, 1034 JK Amsterdam

€499,000
€4,577.98/m2
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 109 m²
Liveable area 129 m²

Note

General

Perfect afgewerkte eengezinswoning van maar liefst 129 m2.

De Fregatstraat is onderdeel van de populaire en kindvriendelijke Schepenlaanbuurt in de Banne. De wijk heeft de afgelopen jaren een nieuwe impuls en een nieuw hart gekregen. De woning ligt in het midden van dit hart, in een autoluw straatje. Om de hoek ligt een park met speeltuin dat in december vernieuwd wordt. Het nieuwe winkelcentru... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Year of construction 2015
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24461/4198540
Asking price €499,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 23 October 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Year of construction 2015
Rooftype Front gable
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 109 m²
Effective area 129 m²
Content 466 m³
Garden area 35 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Floor heating
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has ventilation Yes

Definition

Perfect afgewerkte eengezinswoning van maar liefst 129 m2.

De Fregatstraat is onderdeel van de populaire en kindvriendelijke Schepenlaanbuurt in de Banne. De wijk heeft de afgelopen jaren een nieuwe impuls en een nieuw hart gekregen. De woning ligt in het midden van dit hart, in een autoluw straatje. Om de hoek ligt een park met speeltuin dat in december vernieuwd wordt. Het nieuwe winkelcentrum, wijkcentrum met bibliotheek en theaterzaal, de horeca, sportvoorzieningen en een woon/zorgcentrum liggen op 5 minuten loopafstand. De komende jaren wordt de vernieuwing doorgezet met de bouw van een brede school, ruim 200 woningen.

Deze woning is in 2015 gerealiseerd, van alle gemakken voorzien en zeer goed onderhouden. Oftewel dit is jouw kans om een ruim en fijn huis te bemachtigen waar je zo in kunt.

Omgeving:
De bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer is uitstekend door zowel het busvervoer als de Noord-Zuidlijn. Het winkelcentrum Boven ’t Y ligt op een steenworp afstand en er zijn voldoende scholen en goede voorzieningen in de buurt. Voor recreatie mogelijkheden bieden de vele parken, sportvelden en unieke natuurgebieden in de directe omgeving uiteraard uitkomst. En om niet te vergeten, het IJ en de binnenstad van Amsterdam zijn met 10 minuten bereikt!

Indeling:
Via de entree kom je binnen in de hal met separaat toilet met fontein, meterkast en trap naar de eerste verdieping. De woning beschikt over een grote woonkamer met toegang tot de tuin op het zuiden. De woonkamer is voorzien van een luxe topsegment keuken voorzien van professionele-inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vriezer, vaatwasser, inductieplaat, afzuigkap, oven, stoomoven en bordenwarmer. Onder de trap is opbergruimte gerealiseerd door middel van een bergkast. In de woonkamer en de hal beneden ligt een mooie PVC vloer met visgraat patroon. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming.

Op de eerste verdieping tref je drie slaapkamers en de badkamer met toilet, dubbele wastafel en inloopdouche. De master-bedroom is gelegen aan de voorzijde van de woning en ruim opgezet. De andere twee slaapkamers zijn aan de achterzijde van de woning gelegen. Ook op deze verdieping is een mooie PVC vloer geplaatst.

Op de tweede verdieping vind je een net afgewerkte en ruime zolder met dakraam. Hier kunnen gemakkelijk twee slaapkamers gecreëerd worden. Voorbereidingen zijn hiervoor getroffen doordat leidingen en electra hierop zijn voorbereid. Verder zijn op deze etage aansluitingen voor de wasmachine en droger.

De tuin is gelegen op het zuiden en is voorzien van een berging en achterom.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 129 m2
- Bouwjaar 2015
- 4 slaapkamers met de mogelijkheid tot 5 slaapkamers
- Erfpacht afgekocht t/m 31-03-2061
- Voldoende (gratis) parkeergelegenheid
- Gehele woning is voorzien van vloerverwarming
- Ruime tuin op het zuiden met achterom en berging
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Virtual tour

Recently viewed